Super Κατερίνα: «Δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω για αυτό» - Ξέσπασε σε κλάματα η Σάσα Σταμάτη

«Τριάντα χρόνια τώρα περνάω δύσκολα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω για αυτό» - Ξέσπασε σε κλάματα η Σάσα Σταμάτη

Η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής (1/10) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χαμό του πατέρα της, ξεκαθαρίζοντας πως προς το παρόν δεν αισθάνεται έτοιμη να μιλήσει για όλα όσα έγιναν.

Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε λόγο για «γιατρούς εγκληματίες και φονιάδες», χωρίς να εξηγήσει αν αναφέρεται σε κάποιο ιατρικό λάθος που στοίχισε τη ζωή του μπαμπά της.

Το ξέσπασμα της Σάσας Σταμάτη στο Super Κατερίνα

«Έχω περάσει 30 χρόνια περίεργα. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα, με πολύ σκληρές καταστάσεις. Κάποια στιγμή θα μιλήσω γι΄αυτό. Δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω για αυτό το θέμα. Έφυγε πολύ σκληρά ο μπαμπάς και δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο να φύγει έτσι. Κάποια στιγμή θα σας πω για να βοηθήσουμε κι άλλο κόσμο να μην φύγει έτσι.

Υπάρχουν εγκληματίες, φονιάδες. Δεν είναι όλοι γιατροί, έχουν ορκιστεί στον νόμο του Ιπποκράτη αλλά...

Δε θέλω να μιλήσω για να πουλήσω τον μπαμπά μου, δεν το έχω κάνει ποτέ, ούτε προσπαθώ να φτιάξω το προφίλ μου που ήρθα εδώ σήμερα.

Η μαμά μου θέλει τον Γιάννη της, δεν είμαι δίπλα της συνέχεια επειδή δουλεύω όλη μέρα. Μου λέει είμαι μόνη μου. Δεν ήθελα να αφήσω μόνους τους τους γονείς μου. Είχαν σοβαρό πρόβλημα και το πήρα εγώ πάνω μου. Δεν ήθελε να το αναλάβει κανείς γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά ταμπού για τα ψυχικά νοσήματα. Παιδιά, όταν υπάρχει πρόβλημα, πάμε στον γιατρό», είπε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη.

Η εξομολόγηση της Σάσας Σταμάτη για την απόλυσή της από το Mega

«Όταν είχα απολυθεί από το Mega είδα ένα μήνυμα ότι “κορίτσι μου ήταν πολύ άδικο αυτό που έγινε, είμαι εδώ, είμαι η Δέσποινα Βανδή” και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Τόσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά. Αν δεν άντεχα δεν θα έκανα τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά.