Η άγνωστη μάχη του Νίκου Κουρή από τις Άγριες Μέλισσες με την κατάθλιψη και τον διαβήτη

«Ο αγώνας μου είναι συνεχής»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η άγνωστη μάχη του Νίκου Κουρή από τις Άγριες Μέλισσες με την κατάθλιψη και τον διαβήτη

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό ήταν το πρωί της Παρασκευής (1/10) ο Νίκος Κουρής, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, ως «Ζάχος Λυκογιάννης» και έχει ήδη ξετρελάνει το κοινό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη που δίνει εδώ και χρόνια με την κατάθλιψη και τον διαβήτη, ενώ αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που σημειώθηκαν στον χώρο του θεάτρου, κάτι για το οποίο μίλησε και πριν κάποιες μέρες.

Η εξομολόγηση του Νίκου Κουρή από τις Άγριες Μέλισσες

«Δεν νικάς ποτέ οριστικά την κατάθλιψη αλλά επειδή εγώ είμαι και διαβητικός και μία καθημερινότητα δύσκολη δεν ξέρω αν θα είχα κατάθλιψη αν δεν είχα διαβήτη. Είναι λίγο μαζί με εμένα. Ο αγώνας μου με τον διαβήτη και την κατάθλιψη είναι συνεχής αλλά πλέον βλέπω τα πράγματα καλύτερα και έχω καταφέρει πράγματα με τον διαβήτη», είπε αρχικά.

«Είναι στενάχωρο πράγμα όταν γνωρίζεις αυτούς τους ανθρώπους, είναι στενάχωρο γιατί δεν ξέρεις σε ποιο βαθμό είναι αλήθεια όλα αυτά που ακούγονται και εγώ περιμένω να δω τι θα γίνει με αυτό και είμαι αμήχανος και σε αυτά που αισθάνομαι και σε αυτά που λέω», σχολίασε αναφερόμενος στις καταγγελίες.

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Νίκο Κουρή

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Φοίτησε στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του θεατρικού οργανισμού Μορφές (θέατρο Εμπρός).

Με τη Νέα Σκηνή και τον Λευτέρη Βογιατζή συνεργάστηκε στις παραστάσεις: «Καθαροί πια», «Σε σας που με ακούτε», «Το σχολείο των γυναικών», «Αντιγόνη». Με το θέατρο Εμπρός: Γυάλινος Κόσμος.
Με το θέατρο του Νότου (Αμόρε): «Τορκουάτο Τάσσο», «Τουρκαρέ», «Βερενίκη», «Σάρα Σάμσον». Με το Εθνικό Θέατρο: «Ορέστεια», «Ο πρίγκιπας του Χόμπουργκ», «Ιστορίες από το δάσος της Βιέννης», «Ο κλήρος του μεσημεριού», «Πέρσες». Με το Κ.Θ.Β.Ε.: «Η φυγή» και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας: «Ιφιγένεια εν Αυλίδι».

Νίκος Κουρής βιογραφικό

Στον κινηματογράφο έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες των Νίκου Παναγιωτόπουλου: «Αυτή η νύχτα μένει», «Beautiful people», Πάνου Κούτρα : «Αληθινή ζωή», Θάνου Αναστόπουλου: «Όλο το βάρος του κόσμου», Σύλλα Τσουμέρκα: «Βροχή», ενώ στην τηλεόραση έχει στο ενεργητικό του τα: «Γη και Ουρανός», «Ίχνη», «Αληθινές ιστορίες», «Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα», «4».

Ο Νίκος Κουρής είναι πατέρας ενός αγοριού που απέκτησε με την ηθοποιό και χορεύτρια Έλενα Τοπαλίδου.