Κατερίνα Στικούδη: Στο νέο της βίντεο κλιπ χορεύει με φουσκωμένη την κοιλιά - Μόλις κυκλοφόρησε

Sexy... mamma!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Στικούδη: Στο νέο της βίντεο κλιπ χορεύει με φουσκωμένη την κοιλιά - Μόλις κυκλοφόρησε

Πρώτο το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει από τον Μάϊο πως η Κατερίνα Στικούδη θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά! Εκείνη άργησε λίγο αλλά το ανακοίνωσε με τον καλύτερο τρόπο, στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της (δείτε εδώ) αφήνοντας τους πάντες άφωνους!

Φαίνεται πως ήθελε να κάνει... εντύπωση και το κατάφερε! Σήμερα, Παρασκευή 1/10 μάλιστα κυκλοφόρησε και το νέο της βίντεο κλιπ το οποίο το είχε γυρίσει όταν βρισκόταν ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και φαίνεται απλά αξιολάτρευτη!

Το νέο βίντεο κλιπ της Κατερίνας Στικούδη

Για αυτό το λόγο δεν επιβεβαίωνε την εγκυμοσύνη της

Το βράδυ του Σαββάτου στην πρεμιέρα του Just the 2 of us, η Κατερίνα Στικούδη επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της φορώντας ένα κολλητό μάξι φόρεμα με την κοιλιά της να πετάγεται τούρλα. Μια ημέρα μετά, εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και έκανε αποκαλύψεις για το παιδάκι που περιμένει, χωρίς ωστόσο να δίνει πολλές λεπτομέρειες.

Μάλιστα, για πρώτη φορά αποκάλυψε το λόγο που τόσο καιρό ενώ οι φήμες έδιναν και έπαιρναν για την εγκυμοσύνη της, εκείνη δεν απαντούσε σε καμία και κρατούσε σιγή ιχθύος.

«Η ομάδα είναι φανταστική. Είμαι 15-17 χρόνια στη δουλειά, αλλά όταν δουλεύω με ανθρώπους που κάνουν με τόσο μεράκι τη δουλειά τους περνάω υπέροχα. Το ευχαριστήθηκα εχθές πολύ. Η Ελένη Βουλγαράκη ήταν ένα κουφέτο, πανέμορφη. Δεν είναι εύκολο το live. Είχαμε το πάρτι της έναρξης, όλοι ήταν ξεχωριστοί, για εμένα ήταν σαν να ήμουν με φίλους», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη για το J2US.

«Δε μοιράζομαι τα προσωπικά μου στα social media. Όταν νιώθω καλά, και όταν θέλω να μοιραστώ κάτι το κάνω. Έχω να πω πραγματάκια για όλη αυτή την εμπειρία και πώς τη βιώνω. Δεν μου αρέσουν τα στερεότυπα ότι επειδή είμαι έγκυος πρέπει να κάτσω σπίτι», ανέφερε η τραγουδίστρια για το μωρό της (δείτε εδώ το φύλο).