Ναστάζια Μητροπούλου: «Έσπασε η σπονδυλική μου στήλη από κλωτσιές» - Συγκλονίζει για τον ξυλοδαρμό της

Το "κορίτσι του Θέμου" σόκαρε με τα όσα όλα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ναστάζια Μητροπούλου: «Έσπασε η σπονδυλική μου στήλη από κλωτσιές» - Συγκλονίζει για τον ξυλοδαρμό της

Συνέντευξη στο Live News παραχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής (1/10) η Ναστάζια Μητροπούλου, το "κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη" στην εκπομπή «Όλα». Η ίδια συγκλόνισε με τα όλα όσα αποκάλυψε με τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από πρώην σύντροφό της.

Η ίδια χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά και στο χειρουργείο μιας και τα χτυπήματα ήταν αρκετά και πολύ σοβαρά.

Οι αποκαλύψεις της Ναστάζιας Μητροπούλου για τον ξυλοδαρμό που υπέστη

«Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι, πολύ δυνατές, κλωτσιές στη μέση… Χρησιμοποιούσε και λεκτική και σωματική βία… Το έκρυβα από τους δικούς μου, δεν έλεγα τίποτα. Αυτό είναι το άσχημο. Φοβόμουν να το πω και κακώς φοβόμουν.

Η τελευταία φορά ήταν τόσο άσχημη που δε γινόταν να κρυφτεί, φαίνεται και στις φωτογραφίες άλλωστε. Τότε αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια. Έσπασε η σπονδυλική μου στήλη από κλωτσιές και έτσι έπρεπε πρώτα να μου κάνουν εγχείρηση στη μέση και μετά, επειδή είχα επιπλοκές και στην κοιλιακή χώρα και τα έντερα, έπρεπε να κάνω εγχείρηση και εκεί. Δεν είμαι θύμα πια. Πλέον είμαι δυνατή» είπε χαρακτηριστικά.

Τι είχε αποκαλύψει τότε η Ναστάζια Μητροπούλου για το περιστατικό

«Είχαμε πάει Ναύπλιο με τη μητέρα μου και γυρίσαμε σπίτι. Εκείνη έφυγε και κατέβηκε στον Γαλατά και το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι ήταν ότι σκεφτόμουν τι ώρα να έφτιαχνα το τσάι της μαμάς. Αυτή είναι η τελευταία μου ανάμνηση. Ο αδελφός μου άκουσε ένα μπαμ και έτρεξε να δει τι έγινε. Φοβήθηκε πολύ και πήρε τηλέφωνο τη μητέρα μου να έρθει. Εγώ ξύπνησα μέσα στο αυτοκίνητο και λέω πού είμαι…τι γίνεται…ήμουν μέσα στα αίματα. Λιποθύμησα; Γλίστρησα; Δεν ξέρω…»