Εκτός Καλύτερα δε Γίνεται η Εβελίνα Νικόλιζα - Η ανακοίνωση της Ναταλίας Γερμανού

Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτός Καλύτερα δε Γίνεται η Εβελίνα Νικόλιζα - Η ανακοίνωση της Ναταλίας Γερμανού

Η Εβελίνα Νικόλιζα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και έτσι, στην αρχή της σημερινής εκπομπής της (2/10), η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε πως η συνεργάτιδά της θα απουσιάζει από την εκπομπή αυτό το Σαββατοκύριακο, μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια έστειλε τις ευχές της στην Εβελίνα Νικόλιζα και ενημέρωσε τους τηλεθεατές, πως περνάει τον κορωνοϊό πολύ ελαφριά καθώς έχει κάνει το εμβόλιο.

Η Εβελίνα Νικόλιζα συμμετέχει και στο J2US και όπως εξήγησε η ίδια στην ανάρτηση που έκανε, όλοι οι συμμετέχοντες έχουν κάνει τεστ και είναι καλά.

Τα λόγια της Ναταλία Γερμανού για την Εβελίνα Νικόλιζα στο Καλύτερα δε Γίνεται

«Καλησπέρα σας, καλό μήνα αγαπημένοι μου είναι 2 Οκτωβρίου σήμερα είναι Σάββατο είμαστε 4 μόνο. Είμαστε όλοι καλά, Εβελινάκι μας γλυκό μας ροδομάγουλο που μας βλέπεις από το σπίτι, πάντα ροδομάγουλο αν και με covid, περαστικά κοριτσάκι μας. Μας λείπεις πολύ σε αγαπάμε. Το περνάει πιο ελαφριά από γρίπη γιατί ήταν εμβολιασμένη, έχει δεκατάκια φτερνισματάκια και τέτοια. Οπότε Εβελίνα μας σε περιμένουμε πως και πως το επόμενο Σαββατοκύριακο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στο J2US μετά την Εβελίνα Νικόλιζα

Λίγο μετά την αποκάλυψη πως η Εβελίνα Νικόλιζα είναι θετική στον κορωνοϊό, ακόμα μια παίκτρια του j2us αποκάλυψε πως τελικά κόλλησε.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Ελένη Δήμου. Η ίδια παρόλο που είναι εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις του εμβολίου τελικά διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η τραγουδίστρια έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποκαλύπτοντας πως χρειάστηκε να μεταφερθεί και στα επείγοντα.

Η Ελένη Δήμου έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαι σπίτι μου με κορονοοιό. Εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις από τον Μάιο. Χρειάστηκε να πεταχτώ στα επείγοντα σήμερα για το οξυγόνο μου. Είμαι πολύ καλύτερα ευτυχώς».