Καταρρακωμένος ο Πύρρος Δήμας - Τραγική φιγούρα στην κηδεία της μητέρας του

Ασύλληπτος θρήνος για την οικογένεια του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καταρρακωμένος ο Πύρρος Δήμας - Τραγική φιγούρα στην κηδεία της μητέρας του

Στην Χιμάρα κηδεύτηκε σήμερα η μάνα που γέννησε τον μεγάλο Έλληνα Ολυμπιονίκη, Πύρρο Δήμα. Η Ελευθερία Δήμα έφυγε απ’ τη ζωή σε ηλικία 75 ετών λόγω καρδιακής ανακοπής.

Στο τελευταίο αντίο την συνόδεψαν τα παιδιά της Πύρρος και Οδυσσέας,συγγενείς και φίλοι,οι κάτοικοι της Χιμάρας αλλά και ευρύτερα ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός.

Τάφηκε πλάι στον σύζυγό της Βίκτωρα Δήμα, ο οποίος είχε φύγει απ’ τη ζωή το 2017.

Φωτογραφία από την κηδεία της μητέρας του Πύρρου Δήμα

Τραγική φιγούρα στην κηδεία της μητέρας του ο Πύρρος Δήμας

Ανατρίχιασε ο Πύρρος Δήμας για το θάνατο της γυναίκας του - «Κάθε βράδυ έκλαιγε! Ξύπνησα ένα βράδυ και...»

Ράγισε καρδιές ο Πύρρος Δήμας, με την εξομολόγηση του για το θάνατο της γυναίκας του από καρκίνο. Μιλώντας στην Έλενα Κατρίτση στην ΕΡΤ1, ανατρίχιασε με τις λεπτομέρειες που έκανε γνωστές για τα όσα έζησε η σύζυγος του πριν «φύγει» από τη ζωή.

Δύο χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που η Αναστασία Δήμα, «έφυγε» χτυπημένη από τον καρκίνο και σκόρπισε τον θρήνο στην οικογένεια της.

Πύρρος Δήμας θάνατος γυναίκας

«Είχε γίνει το χειρουργείο και κάθε βράδυ έκλαιγε. Ξύπνησα ένα βράδυ και της είπα: “Αυτό δεν μπορούμε να το συνεχίσουμε άλλο”. Μα, μου λέει, θα πεθάνω. Λέω, κανένας δεν ξέρει πότε θα πεθάνουμε. Έχουμε τέσσερα παιδιά. Πες μου, τι κάνουμε. Και εκείνη την ώρα μου απαντά “θα το παλέψουμε”. Και από τότε, μέχρι το τέλος, ήταν παλικάρι. Τώρα που βρίσκομαι σπίτι, θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές. Πολλές φορές νομίζω ότι θα τη δω μπροστά μου», εξομολογήθηκε ο Πύρρος Δήμας.

Ο Πύρρος Δήμας, είχε μιλήσει για τη γυναίκα του και πριν από λίγες ημέρες και είχε συγκλονίσει με την δήλωση «νομίζω ότι θα την δω μπροστά μου».

Το ανατριχιαστικό μήνυμα για το θάνατο της

Ο Πύρρος Δήμας ραγίζει καρδιές με το συγκινητικό μήνυμα που δημοσίευσε για τον θάνατο της γυναίκας του. Η γυναίκα του υπενθυμίζουμε ότι έδινε μάχη με τον καρκίνο, αλλά τελικά δεν βγήκε νικήτρια από αυτό τον αγώνα.

Ο Πύρρος Δήμας ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο κάνοντας μια καινούργια αρχή στην Αμερική. Πριν λίγο διάστημα, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για την αγαπημένη του Αναστασία:

«Πέρασε ένας χρόνος από τότε που άφησες τον κόσμο για να ζήσεις μέσα μας. Σε βλέπω στα πρόσωπα των παιδιών μας και καμιά φορά σε κανένα όνειρο…» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Αναστασία Σδούγκου, είχε διαγνωστεί τον Ιανουάριο του 2016 με όγκο στο κεφάλι και δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη με τον καρκίνο, αφήνοντας πίσω της τον Ιούνιο του 2018 τα τέσσερα παιδιά τους, τον αγαπημένο της Πύρρο Δήμα και όλους τους αγαπημένους της ανθρώπους.