Ασύλληπτη αποκάλυψη από την Καραβάτου στον αέρα του MEGA - «Ονειρεύτηκα ότι παντρευόμουν τον...»

Και δεν είναι ο Κρατερός...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ασύλληπτη αποκάλυψη από την Καραβάτου στον αέρα του MEGA - «Ονειρεύτηκα ότι παντρευόμουν τον...»

Σε μία ασύλληπτη αποκάλυψη προχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου (2/10) η Κατερίνα Καραβάτου κατά την διάρκεια της εκπομπής της, «Τι λες τώρα». Αφορμή για αυτό στάθηκε η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου η οποία είχε αναφέρει πως έχει δει πολλές φορές στον ύπνο της να παντρεύεται, αλλά όχι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Έτσι λοιπόν, η Κατερίνα Καραβάτου διηγήθηκε το δικό της όνειρο το οποίο δεν είχε πρωταγωνιστή τον Κρατερό Κατσούλη -για τον οποίο ρωτήθηκε κάτι και εκνευρίστηκε- αλλά τον... Κυριάκο Μητσοτάκη!

Το όνειρο της Καραβάτου με τον Μητσοτάκη

«Δεν ήθελα να γίνει, αλλά συνέβη στο όνειρό μου» είπε χαρακτηριστικά με αμηχανία.

"Με τον Κρατερό είμαστε..." - Η Κατερίνα Καραβάτου "σπάει" την σιωπή της για πρώτη φορά

Μπορεί το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν την πλησίασαν οι δημοσιογράφοι και την ρώτησαν για τον Κρατερό Κατσούλη να μην αντέδρασε με τον πιο ήρεμο τρόπο αλλά στην κάμερα του Happy Day η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να παραχωρήσει κάποιες δηλώσεις μιλώντας και για το διαζύγιό της.

Η παρουσιάστρια του Mega μίλησε στην δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή και ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ!

«Για όλη αυτή την κατάσταση δεν θέλω να μιλάω, να πω την αλήθεια. Ότι ήταν να πούμε, νομίζω ότι το είπαμε μέσα από την ανακοίνωση που βγάλαμε και έστειλε ο δικηγόρος μας. Είναι μια πολύ συνειδητή μας απόφαση αυτό για να προστατέψουμε τα παιδιά μας».

«Με τον Κρατερό είμαστε οι γονείς της Αέλιας και του Αρίωνα και είναι ότι πιο σημαντικό» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. «Ήταν μια αλλαγή την οποία νομίζω πως την είχα μεγάλη ανάγκη».

«Την ώρα που γίνεται η αλλαγή ζορίζεσαι. Μετά καταλαβαίνεις και γιατί έγινε και αισθάνεσαι καλύτερα και προχωράς πιο δυνατός μπροστά». Να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει προχωρήσει στην ζωή της πια! Δείτε εδώ τον νέο της σύντροφο!