Κλέλια Ρένεση: «Δεν ήθελα να κάνω παιδιά» - Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά

«Ήξερα ότι είχαν τελειώσει μέσα μου κάποια δεδομένα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κλέλια Ρένεση: «Δεν ήθελα να κάνω παιδιά» - Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (2/10) η Κλέλια Ρένεση. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητρότητα και τη δύο ετών κορούλα της ενώ πριν λίγο καιρό έκανε δημόσια μια καταγγελία.

Οι δηλώσεις της Κλέλιας Ρένεση

«Οι μυρωδιές μου και οι αισθήσεις μου ήταν πολύ αυξημένες εκείνη την περίοδο. Είχα καταλάβει τα πάντα. Όταν επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη, μόλις είχαμε ξεκινήσει στη Μουρμούρα. Τότε, είχα κάνει ένα fitting με 50 φουστάνια που διήρκησε τρεις ώρες. Μετά από μία εβδομάδα τους είπα ότι σε ένα μήνα αυτά τα φουστάνια δεν θα μου κάνουν. Τραβάγανε τα μαλλιά τους.

Μου έκανε τρομερά καλή εντύπωση πώς μου φέρθηκαν οι υπόλοιποι συντελεστές όταν έμαθαν για την εγκυμοσύνη μου. Ο Βλαδίμηρος και όλοι οι υπόλοιποι. Πολλή αγάπη και πολλή αγκαλιά. Δούλευα μέχρι μία εβδομάδα πριν γεννήσω. Αφού με έδιωξαν.

Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν ήξερα πώς γίνεται αυτό το κόλπο, δεν είχα οικειότητα με αυτή την κατάσταση, ούτε δίπλα μου ανθρώπους που μεγάλωναν πολλά παιδιά. Ήξερα ότι είχαν τελειώσει μέσα μου κάποια δεδομένα. Ήξερα ότι ένα παιδί θα μου προσφέρει πράγματα και θα μου ανοίξει την καρδιά και το μυαλό. Θα μάθω να αγαπάω με τον τρόπο που ήθελα εγώ. Μέχρι τότε, δεν τα είχα καταφέρει να το μάθω.

Η κόρη μου έχει δικό της γίγνεσθαι, μία δική της φιλοσοφία από την ώρα που γεννήθηκε. Της λέω να πάει στο δωμάτιό της και μου απαντά να πάω εγώ. Τι θα γίνει στην εφηβεία δεν ξέρω… Ενώ είναι εξαντλητικό για μένα να βάζω όρια, προσπαθώ να της το μάθω. Η αποστολή μου είναι να καταλάβω και να δω ποια είναι τα δικά της μαγικά κόλπα, ώστε να μην τη γεμίσω με σκουπιδαριό από άλλα δικά μου».

Ποζάρει ολόγυμνη αγκαλιά με την κόρη της - Το ηχηρό μήνυμα για την γυναικεία κακοποίηση

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κλέλια Ρένεση θέλησε να στείλει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες με αφορμή τα περιστατικά βιασμού που έχουν έρθει στην επιφάνεια τις τελευταίες μέρες.

Η αγαπημένη ηθοποιός, αυστηρή όπως πάντα στις δηλώσεις της, ξεκαθάρισε πως καμία γυναίκα δεν είναι μόνη και πόζαρε γυμνή στη θάλασσα, αγκαλιά με την κόρη της. Η φωτογραφία δεν είναι φετινή αλλά τραβηγμένη πριν από δύο χρόνια, στο πρώτο μπάνιο της μικρής της.

«Πριν 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την 2 μηνών κόρη μου γυμνουλα, ακριβώς όπως την γέννησα κ όπως γεννήθηκα κ εγώ. Την προετοίμαζα να μπει πρώτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας κ να μάθει να θεραπεύεται απ αυτήν. Γυμνές κ οι δυο σε χορό με τα κύματα. Όπως στην κοιλιά της μάνας μας. Όσα αίσχη κ να γίνουν, όσο κ αν η πατριαρχική κοινωνία αρρωσταίνει τις κόρες μας, τόση κ περισσότερη κόντρα θα υψώνουμε εμείς . Για τις αδελφές μας, τις κόρες μας, για τα θηλυκά όλου του κόσμου.

Όχι ανόητε. Το σώμα μας δεν είναι το πεδίο βολής σου, ούτε τόπος εκτόνωσης σου, ούτε καν στη διάθεση σου. Είμαστε αρχέγονα πανίσχυρα όντα μαγικά, με εντολές πανάρχαιες κ γνώσεις μυστικές. Γεννάμε τη ζωή κ την θεριεύουμε , κρατάμε το σύμπαν στη θέση του, γεμίζουμε την πλάση με αγάπη κ φροντίδα.

Αν σε ένα γυναίκειο κορμί, εσύ βλέπεις μόνο το σκεύος ηδονής σου κ όχι το μεγαλείο του, είσαι ανάπηρος σε όλα τα τερεν, κ τσάμπα σου δόθηκε το δώρο της ηδονής. Δεν θα φοβίσετε τις γυναίκες να πλάσουν τον κόσμο που ονειρεύτηκαν. Δεν θα μειώσετε ούτε πόντο το μεγαλείο μας κ την αποστολή μας.

Είμαστε γυναίκες, είμαστε ελεύθερες, είμαστε οι μανάδες οι γιαγιάδες κ οι προγιαγιάδες σας κ όποιο τσογλανι ασελγεί πάνω μας θα το φάει το μαύρο σκότος. Καμία μόνη, καμία μόνη, ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ», έγραψε στην ανάρτησή της η Κλέλια Ρένεση.

Κλέλια Ρένεση γυμνή