Πολύ ευχάριστα τα νέα που ανακοινώθηκαν για τον Αργύρη Πανταζάρα

Οι φωτογραφίες μέσα από την εκκλησία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πολύ ευχάριστα τα νέα που ανακοινώθηκαν για τον Αργύρη Πανταζάρα

Πολύ ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο Αργύρος Πανταζάρας. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως ο αδερφός του, Νίκος, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο γάμος του πραγματοποιήθηκε στον Βόλο, στην πατρίδα του ηθοποιού. Ο Αργύρης Πανταζάρας μαζί με την αδερφή τους Ίριδα ήταν φυσικά στο πλευρό του αδερφού τους σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός μοιράστηε με τους διαδικτυακούς του φίλους κάποια στιγμιότυπα από το μυστήριο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενώ χθες (1/10) μοιράστηκε και μια συγκινητική φωτογραφία με τον παππού του που έχει φύγει από τη ζωή.

Φωτογραφίες από τον γάμο του αδερφού του Αργύρη Πανταζάρα

Πολύ ευχάριστα τα νέα που ανακοινώθηκαν για τον Αργύρη Πανταζάρα

Πολύ ευχάριστα τα νέα που ανακοινώθηκαν για τον Αργύρη Πανταζάρα γάμος

«Όλα αυτά που έγιναν με έκαναν να μη θέλω να κάνω θέατρο»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε ο Αργύρης Πανταζάρας ο οποίος παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ελληνικό #MeToo και στις καταγγελίες που έγιναν στον χώρο του θεάτρου.

«Καινούργια διαδρομή η ταινία για μένα. Άλλο θέατρο άλλο το σινεμά. Εκεί, για κάτι άγνωστο, προετοιμάστηκα ακόμα καλύτερα. Παράτησα το θέατρο, άλλαξα σώμα, άλλαξα κούρεμα. Πήρα δύο μηχανές, έμαθα να οδηγάω στο χώμα και στην πόλη. Δεν είχα μηχανή. Γνώρισα πρωταθλητές. Πήγα στο εξωτερικό, έκανε σεμινάρια. Ήταν μια μεγάλη διαδρομή.

Είχε μεγάλη προετοιμασία. Αλλά έλειπε η πραγματική διαδρομή προς τον δικό μου πατέρα, προς τις δικές μου ρίζες. Δεν μπορείς να γίνεις καλύτερος ηθοποιός, καλύτερος ερμηνευτής αν δεν έχεις την προσωπική σου διαδρομή. Το να προσεγγίζεις έναν άνθρωπο και να του λες δεν μου χρωστάς και σε αγαπώ έτσι όπως είσαι είναι η διαδρομή.

Δεν μου έχει τύχει. Όλα αυτά, με έκαναν να μη θέλω να κάνω θέατρο. Γιατί πρεσβεύεις και εσύ ένα τέτοιο στοιχείο. Είμαστε σε μια όμορφη εποχή που αλλάζει συνειδητά το πράγμα. Παίρνουμε τα μέτρα μας και ξεχωρίζουν κάποια πράγματα. Ας επενδύσουμε στο φως και στην υγεία. Να τεθεί στο τραπέζι ότι καλλιτέχνης δεν γίνεσαι επειδή είσαι παράξενος. Αν κάποιος αγαπά τον άνθρωπο δεν θα είχε ποτέ τέτοιες συμπεριφορές», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.