Αγόρασε δύο υπερπολυτελείς βίλες στη Μεσσηνία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Η πρώτη μεγάλη επένδυση του Greek Freak στη χώρα μας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγόρασε δύο υπερπολυτελείς βίλες στη Μεσσηνία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Στην πρώτη του επένδυση στην Ελλάδα προχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καθώς αποφάσισε σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», να αγοράσουν δύο βίλες στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στο Costa Navarino, στη γειτονία των Rolling Greens.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επισκέφθηκε στις Αρχές Σεπτέμβρη το Costa Navarino μαζί με τον αδερφό του, Θανάση για ολιγοήμερες διακοπές πριν την επιστροφή τους στις ΗΠΑ για τις υποχρεώσεις τους με τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο βίλες Μεσσηνία

Οι λεπτομέρειες για τις βίλες που αγόρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του «Πρώτο Θέμα», η οικογένεια Αντετοκούμπο είχε επισκεφθεί ξανά το Costa Navarino το 2018 ωστόσο τώρα οι συνθήκες ήταν καλύτερες για να προχωρήσει στην συγκεκριμένη επένδυση, η οποία αποτελεί την πρώτη επένδυση σε ακίνητα στην Ελλάδα.

Η αγορά αυτή μόνο τυχαία δεν είναι καθώς το συγκρότημα προσφέρεται για τη φιλοξενία αθλητών με ιδιαίτερα απαιτητικά προγράμματα. Επίσης, διόλου τυχαίο το ότι στο ξενοδοχείο έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς διάσημα ονόματα όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Τόνι Κρόος και η «δικιά μας» Μαρία Σάκκαρη.

«Θα γύριζα πίσω στα Σεπόλια να πουλάω CD αν ήταν να έχω τον πατέρα μου»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην Cosmote TV και τον Βασίλη Σκουντή ο Γιάννης Αντετοκουνμπο, ο οποίος με μία δήλωσή του για τον πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια, συγκλόνισε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μιλήσει πολλές φορές για τον πατέρα του με τον οποίο είχε υπέροχη σχέση και έτσι, δε δυσκολεύτηκε καθόλου να αποκαλύψει πως θα έδινε πίσω όλα όσα έχει καταφέρει για να τον έχει πίσω, ενώ πριν λίγο καιρό είχε συγκινήσει με μία δήλωση για τη μαμά του.

«Αν κατέβαινε ο Θεός και σου έλεγε ότι σου παίρνει το πρωτάθλημα, τα λεφτά και σου έδινε κάτι άλλο, τι θα ήθελες να είναι;» ήταν η ερώτηση του Βασίλη Σκουντή.

Χωρίς να το σκεφτεί λεπτό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε: «Τον πατέρα μου, δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη για αυτό, πάρτε τα όλα, δεν με νοιάζει, θα γυρίσω πίσω στα Σεπόλια να πουλάω CD στον δρόμο. Δεν με νοιάζει καν, τον πατέρα μου μόνο. Άλλη ερώτηση».