Το υπέρογκο ποσό που ζητάνε Μπόμπα - Τανιμανίδης για μία ανάρτηση στο Instagram

Βγήκε στη «φόρα» ο τιμοκατάλογος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το υπέρογκο ποσό που ζητάνε Μπόμπα - Τανιμανίδης για μία ανάρτηση στο Instagram

Τόσο η Χριστίνα Μπόμπα, όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης, είναι δύο πρόσωπα με πολύ μεγάλη απήχηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» λοιπόν, έβγαλε στη δημοσιότητα τον αναλυτικό τιμοκατάλογο για τις αναρτήσεις που κάνουν.

Το ζευγάρι βέβαια κοστολογεί με διαφορετικό τρόπο τη δράση του στα social media και χαρακτηριστικό είναι ότι ο Σάκης Τανιμανίδης χρεώνει πολύ περισσότερο απ' ότι η σύζυγός του. Μάλιστα, το ποσό που παίρνει κάνει τις τιμές που χρεώνει η Ιωάννα Τούνη να μοιάζουν... μηδαμινές.

Τα χρήματα που παίρνουν Τανιμανίδης - Μπόμπα για μία ανάρτηση στο Instagram

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, o Σάκης Τανιμανίδης, χρεώνει από 5.000 ως και 8.000 ευρώ για κάθε ανάρτησή του, την οποία θα μοιραστεί με τους 961.000 followers του.

Η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», για να διαφημίσει κάποιον στον λογαριασμό της ζητά τα εξής: Για story 1.000 ευρώ, για μια απλή ανάρτηση 5.000 ευρώ, για ένα post με βίντεο 6.000 ευρώ, για ένα διαγωνισμό 7.000 ευρώ. Τις αναρτήσεις της βλέπουν περίπου 713.000 followers.

Η ανακοίνωση της Χριστίνας Μπόμπα για την υγεία της

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Χριστίνα Μπόμπα. Η όμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη συγκεκριμένα κρύωσε και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια λοιπόν με μια φωτογραφία που ανέβασε στα instastories της, αποκάλυψε πως απλά είναι άρρωστη και κρυωμένη, όχι όμως δεν είναι θετική στον κορωνοϊό, μιας και έχει νοσήσει -διαβάστε εδώ το ποσό που είχε δώσει για να κάνει το τεστ- αλλά και εμβολιαστεί λίγο πριν γεννήσει.

Ωστόσο, η Χριστίνα εξακολουθεί και φορά κανονικά την μάσκα προστασίας της και μέσα στο σπίτι, προκειμένου να μην κολλήσει κάτι τις δίδυμες κορούλες της, μιας και σκέφτονται κιόλας με τον Σάκη να φέρουν στον κόσμο ακόμα ένα μωράκι. Δείτε εδώ την ανάρτησή της για το ευτυχές γεγονός!

 Σε άσχημη κατάσταση η Χριστίνα Μπόμπα