Πέθανε στα 38 του ο τραγουδιστής, Δημήτρης Σαμαρτζής

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πέθανε στα 38 του ο τραγουδιστής, Δημήτρης Σαμαρτζής

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο, με την είδηση πως ο τραγουδιστής, Δημήτρης Σαμαρτζής, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών την Παρασκευή (2/10).

Ο Δημήτρης Σαμαρτζής ήταν 38 ετών και είχε σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης της Μαίρης Ραζή.

Το facebook του Δημήτρη Σαμαρτζή έχει πλημμυρίσει από μηνύματα θλίψης, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και για τον θάνατο του σκηνοθέτη, Παύλου Φιλίππου.

Την είδηση έκανε γνωστή η ποιήτρια και στιχουργός Μαίρη Γραμματικάκη με την οποία και συνεργάστηκαν στο άλμπουμ «Σώματι και ψυχή».

«Καλό του ταξίδι στη γειτονιά των Αγγέλων. Μας αγάπησε και μας αγκάλιαζε κι αόρατος φύλακας φρουρός θα μένει σιμά μας… ΑΘΑΝΑΤΟΣ», έγραψε στο facebook η Μαίρη Γραμματικάκη.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στη Λιβαδειά σε ημερομηνία που θα ορίσει η οικογένειά του.

H ανάρτηση για τον θάνατο του Δημήτρη Σαμαρτζή

«Ο γλυκόλαλος Δημήτρης Σαμαρτζής πέταξε απρόσμενα στην αγκαλιά του Θεού και των Αγγέλων χτες το βράδυ 1/10/2021 από ανακοπή. Θα μας λείπει κάθε στιγμή κι η ζωή δεν θα είναι πια χαρούμενη όπως τα γελαστά του μάτια.

Η κηδεία του θα γίνει στη Λιβαδειά σε ημερομηνία που θα ορίσει η οικογένεια.Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του,στους φίλους της καρδιάς του κι όλη τη καλλιτεχνική κοινωνία που τόσο σεβόταν, αγαπούσε και τίμησε με το σύντομο ταξίδι του επί γης με τις αισθαντικές του ερμηνείες. Μια προσευχή να κάνετε για την αγνή ψυχή του! Αθάνατος!», έγραψε η Μαίρη Γραμματικάκη για τον θάνατο του Δημήτρη Σαμαρτζή και πρόσθεσε:

«Καλό του ταξίδι στη γειτονιά των Αγγέλων.Μας αγάπησε και μας αγκάλιαζε κι αόρατος φύλακας φρουρός θα μένει σιμά μας…».