«Πολλές φορές τη σκέφτομαι ξύπνια» - Η πρώτη ανάρτηση του Πύρρου Δήμα μετά τον θάνατο της μητέρας του

"Ραγίζουν" καρδιές τα λόγια του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πολλές φορές τη σκέφτομαι ξύπνια» - Η πρώτη ανάρτηση του Πύρρου Δήμα μετά τον θάνατο της μητέρας του

Βυθισμένος στο πένθος είναι τις τελευταίες μέρες ο Πύρρος Δήμας, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. Ο Ολυμπιονίκης μετά την χθεσινή (2/10) κηδεία, προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση.

Ο ίδιος συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, με τα λόγια του να "ραγίζουν" καρδιές.

Στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά: «Όπως ίσως γνωρίζετε αυτές τις μέρες έχασα τη μητέρα μου, Λευτερία. Μια γυναίκα της οποίας η ζωή θα μπορούσε να είναι βιβλίο. Πολλές φορές τη σκέφτομαι ξύπνια, χαράματα στο φούρνο που δούλευε όταν ήμουν ακόμα παιδί, να σηκώνει και να πετάει τα εικοσάκιλα σακιά αλεύρι σαν να ήταν πούπουλα.

Η δύναμη της αυτή ήταν πηγαία και δε θα μπορούσε να είναι απλά αποτέλεσμα της βιοποριστικής μας ανάγκης. Αυτή η δύναμη είχε ως αφετηρία της την αγάπη της για τα παιδιά της, εμένα και τον αδερφό μου. Ελπίζω να έχω καταφέρει έστω και λίγη από αυτή τη δύναμη να έχει περάσει στα παιδιά μου. Καλό ταξίδι μάνα».

Η πρώτη ανάρτηση του Πύρρου Δήμου μετά τον θάνατο της μητέρας του

Ανατρίχιασε ο Πύρρος Δήμας για το θάνατο της γυναίκας του - «Κάθε βράδυ έκλαιγε! Ξύπνησα ένα βράδυ και...»

Ράγισε καρδιές ο Πύρρος Δήμας, με την εξομολόγηση του για το θάνατο της γυναίκας του από καρκίνο. Μιλώντας στην Έλενα Κατρίτση στην ΕΡΤ1, ανατρίχιασε με τις λεπτομέρειες που έκανε γνωστές για τα όσα έζησε η σύζυγος του πριν «φύγει» από τη ζωή.

Δύο χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που η Αναστασία Δήμα, «έφυγε» χτυπημένη από τον καρκίνο και σκόρπισε τον θρήνο στην οικογένεια της.

Πύρρος Δήμας θάνατος γυναίκας

«Είχε γίνει το χειρουργείο και κάθε βράδυ έκλαιγε. Ξύπνησα ένα βράδυ και της είπα: “Αυτό δεν μπορούμε να το συνεχίσουμε άλλο”. Μα, μου λέει, θα πεθάνω. Λέω, κανένας δεν ξέρει πότε θα πεθάνουμε. Έχουμε τέσσερα παιδιά. Πες μου, τι κάνουμε. Και εκείνη την ώρα μου απαντά “θα το παλέψουμε”. Και από τότε, μέχρι το τέλος, ήταν παλικάρι. Τώρα που βρίσκομαι σπίτι, θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές. Πολλές φορές νομίζω ότι θα τη δω μπροστά μου», εξομολογήθηκε ο Πύρρος Δήμας.

Ο Πύρρος Δήμας, είχε μιλήσει για τη γυναίκα του και πριν από λίγες ημέρες και είχε συγκλονίσει με την δήλωση «νομίζω ότι θα την δω μπροστά μου».