Έμιλι Ρατακόφοσκι: «Τραβήχτηκα απότομα και ούρλιαξα» - Σοκάρει η καταγγελία της για παρενόχληση

Ο τραγουδιστής Ρόμπιν Θικ της επιτέθηκε σεξουαλικά κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ενός βίντεο κλιπ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έμιλι Ρατακόφοσκι: «Τραβήχτηκα απότομα και ούρλιαξα» - Σοκάρει η καταγγελία της για παρενόχληση

Για σεξουαλική παρενόχληση κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του βιντεοκλίπ του τραγουδιού Blurred Lines το 2013 καταγγέλλει η Έμιλι Ρατακόφσκι τον τραγουδιστή Ρόμπιν Θικ.

Το γνωστό μοντέλο μαζί με άλλα δύο συμμετείχαν στο βίντεο κλιπ του και εμφανίζοταν γυμνά μαζί του σκηνή. Ωστόσο, ο ίδιος την παρενόχλησε σεξουαλικά, με την Έμιλι να τον καταγγέλει πως της έπιασε το στήθος και ήταν μεθυσμένος.

Η καταγγελία της Έμιλι Ρατακόφοκσι για σεξουαλική παρενόχληση

«Ξαφνικά αισθάνθηκα ένα χέρι να με αγκαλιάζει και να μου αγγίζει το στήθος. Τραβήχτηκα. Με κοίταξε με ένα ανόητο ύφος. Δεν έδωσα συνέχεια τότε. Ήταν μεθυσμένος, η σκηνοθέτης σταμάτησε το γύρισμα και με ρώτησε αν ήμουν οκ.

Ξαναδοκιμάσαμε να συνεχίσουμε και τότε με τα δύο του χέρια με ξανάπιασε από το στήθος. Τραβήχτηκα απότομα και ούρλιαξα: Τέλος. Σταματάμε το γύρισμα». «Αν δε ξεμεθύσει ο μ…ς δεν ξαναεπιστρέφω στο πλατό».

Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες ένα βίβλιο, μέσα στο οποίο περιγράφει το εν λόγω γεγονός. Μάλιστα, η ίδια είχε ξανά δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση τον Ιούλιο του 2020, κατηγορώντας τον φωτογράφο Τζόναθαν Λέντερ ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης στο σπίτι του στην ορεινή περιοχή Κάτσκιλς το 2012, έναν ισχυρισμό που ο ίδιος διαψεύδει. Δείτε εδώ και φωτογραφία της Έμιλι με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει.

μιλι Ρατακόφοσκι καταγγελία της για παρενόχληση

Σάλος στο διαδίκτυο με την φωτογραφία της Emily Ratajkowski με το μωρό της

Μαμά για πρώτη φορά έγινε το μοντέλο Emily Ratajkowski. Η ίδια αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, πριν από μερικές εβδομάδες.

“Sylvester Apollo Bear ήρθε στη Γη. Ο Sly γεννήθηκε στις 8/3/21 στο πιο όμορφο, σουρεαλιστικό και γεμάτο αγάπη πρωί της ζωής μου!” έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έγκυος στο μεταξύ είναι και η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Rose Leslie!

emrata μαμα μωρό

Ωστόσο, η νέα ανάρτηση της στο Instagram προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε πρόσφατα μία φωτογραφία, όπου φοράει το μπικίνι της και κρατάει τον γιο της στο ένα χέρι. Και οι δύο φοράνε μαγιό σε ασορτί χρώματα.

Η ανάρτησή της έγινε αμέσως viral, όμως οι αντιδράσεις του κοινού, δεν ήταν όλες καλές και για αυτό ευθύνεται ο τρόπος, με τον οποίο κρατάει το μωρό της.

Μάλιστα, η πρώτη σκληρή κριτική προέρχεται από τον διάσημο Βρετανό δημοσιογράφο Piers Morgan, ο οποίος δεν διστάζει ποτέ να εκφράσει την άποψή του.

Με ένα post του στο Twitter, ο δημοσιογράφος κατακεραυνώνει την Emily Ratajkowski., που κρατάει το μωρό της «σαν να είναι αξεσουάρ». Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν κρατάνε έτσι τα μωρά, Έμιλι και οι εκατομμύρια followers σου δεν πρέπει να ενθαρρύνονται να κάνουν το ίδιο. Θα χαρώ να σου δώσω μερικές συμβουλές, αν το χρειάζεσαι».

Emily Ratajkowski μωρό φωτογραφία