Εξελίξεις με την υγεία της Εβελίνας Νικόλιζα

Η ανακοίνωση στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία της Εβελίνας Νικόλιζα

Η Εβελίνα Νικόλιζα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και έτσι δεν συμμετείχε ούτε στο χθεσινοβραδινό show του J2US, ούτε φυσικά στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται. Το πρωί της Κυριακής (3/10) συνδέθηκε με skype με την εκπομπή και αποκάλυψε τις τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της.

Όπως εξήγησε η Εβελίνα Νικόλιζα, περνάει πολύ ελαφριά την ασθένεια μιας και έχει εμβολιαστεί και έτσι με το που τελειώσει η καραντίνα θα επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Εγώ το περνάω σχετικά ελαφριά, έκανα πυρετό μέχρι 37,5. Μύτη, λαιμό και έχω χάσει τη γεύση μου. Είμαι κλεισμένη στο δωμάτιο τόσες μέρες…Είμαι πλήρως εμβολιασμένη έκανα και τη δεύτερη δόση. Την δεύτερη δόση την έκανα μέσω Ιουλίου…», είχε αποκαλύψει η ίδια.

Η αποκάλυψη της Εβελίνας Νικόλιζα για την υγεία της

«Μου λείπετε αφόρητα. Είμαι πάρα πολύ καλά, το περνάω ελαφριά. Έχω ελάχιστο πονόλαιμο, λίγο μύτη αλλά όλα υποχώρησαν στις 2-3 μέρες. Περιμένω να τελειώσει η καραντίνα, είμαι γεμάτη ενέργεια», είπε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Νικόλιζα.

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στο J2US μετά την Εβελίνα Νικόλιζα

Λίγο μετά την αποκάλυψη πως η Εβελίνα Νικόλιζα είναι θετική στον κορωνοϊό, ακόμα μια παίκτρια του j2us αποκάλυψε πως τελικά κόλλησε.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Ελένη Δήμου. Η ίδια παρόλο που είναι εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις του εμβολίου τελικά διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η τραγουδίστρια έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποκαλύπτοντας πως χρειάστηκε να μεταφερθεί και στα επείγοντα.

Η Ελένη Δήμου έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαι σπίτι μου με κορονοοιό. Εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις από τον Μάιο. Χρειάστηκε να πεταχτώ στα επείγοντα σήμερα για το οξυγόνο μου. Είμαι πολύ καλύτερα ευτυχώς».