Λευτέρης Κοκογιαννάκης: "Βάζω το 100% των δυνάμεων μου" - Συγκινεί ο ηθοποιός από το Κομάντα και Δράκοι

Όλα όσα δήλωσε στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λευτέρης Κοκογιαννάκης:

Τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη τον γνωρίσαμε μέσα από τη νέα σειρά του MEGA, «Κομάντα και Δράκοι». Ο ΑΜΕΑ ηθοποιός έχει ξεχωρίσει με τον ρόλο του ως Ντόντο και έχει αγαπηθεί ήδη από το κοινό.

Ο ίδιος μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (3/10) στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα και στην Κατερίνα Καραβάτου και αναφέρθηκε φυσικά στην νέα σειρά αλλά και στα μηνύματα που έχει λάβει από τον κόσμο.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Κοκογιαννάκη για τον ρόλο του στο Κομάντα και Δράκοι

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να πρωταγωνιστώ σε μία σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Στην τηλεόραση είναι η πρώτη φορά που παίζω, μικρός είχα παίξει θέατρο στα Χανιά. Για τη συμμετοχή μου στη σειρά ευχαριστώ την Αρχόντισσα Κοκοτσάκη, η οποία τον περασμένο Οκτωβριο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο ρόλος αυτός είναι γάντι. Κάναμε άλλα 2 -3 δοκιμαστικά και από τότε είμαστε από τον Ιούνιο στα γυρίσματα. Έχω πάρει πολλά μηνύματα και τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου!.

Το πιο βασικό μήνυμα είναι η αγάπη τους. Να βλέπεις ένα ολόκληρο συνεργείο… Είναι δεύτερη οικογένεια για μένα. Σαν Λευτέρης δεν έχω περάσει την ταλαιπωρία του Ντόντου. Βάζω το 100% των δυνάμεων μου για να τον υποδυθώ και να τον κάνω καλύτερο». Δείτε εδώ όλα όσα πρόκειται να δούμε στο σημερινό (3/10) επεισόδιο.

Λίγα λόγια για τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη

Η ερμηνεία του Λευτέρη Κοκογιαννάκη ή κοινώς «Ντόντο» αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές. Ο Ντόντο, είναι ένα παράξενο αγόρι αλλά με μυαλό που τρέχει πιο γρήγορα από το σώμα του ζει απομονωμένος με τη μητέρα του, Βενετία, στο βουνό του Καλοχωρίου από το πρώτο επεισόδιο ξεχώρισε για τις υποκριτικές του ικανότητες.

Κομάντα και Δράκοι - Ποιος είναι ο Ντόντο

Ο 26χρονος παρόλο που δεν είναι ηθοποιός, ξεχώρισε με το χάρισμά του. Μάλιστα, ο ίδιος κατάγεται από την Κρήτη και έχει σπουδάσει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής στο IEK Χανίων.

Έτσι, λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα, έγραψε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στο Facebook, καθώς είχε τα γενέθλιά του, «Θα ήθελα να πω με την σειρά ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τιμήσατε με ένα απλό μήνυμα με της ευχές σας.

Τα φετινά γενέθλια με βρήκαν να τα γιορτάζω με το υπέροχο συνεργείο από την σειρά Κομάντα και Δράκοι το οποίο συνεργείο έχουν μια δεύτερη οικογένεια. Χαρούμενα 26 λοιπόν με ανθρώπους δίπλα μου όπως ΕΣΕΙΣ. Και μην ξεχνιόμαστε απόψε στις 22:30 πρεμιέρα στο megatokalo».

Κοκογιαννάκης - Ηθοποιός στην σειρά Κουμάντα και Δράκοι

Από την άλλη υπήρξαν αρκετοί χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι θέλησαν να σχολιάσουν με τον δικό τους τρόπο την σειρά του Mega.

Όπως φάνηκε και από τα σχόλια των χρηστών το feedback Μόνο θετικό θα μπορούσε να ήταν καθώς στους περισσότερους δίνει μια εικόνα από το εξωτερικό θυμίζοντάς τους παραγωγή Nteflix.