Κομάντα και Δράκοι (3/10): Ο Ντόντο προσπαθεί να ξεφύγει από τους Δράκους

Όλα όσα θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κομάντα και Δράκοι (3/10): Ο Ντόντο προσπαθεί να ξεφύγει από τους Δράκους

Η νέα αγαπημένη σειρά του Mega, Κομάντα και Δράκοι επιστρέφει απόψε (3/10) με ένα νέο επεισόδιο το οποίο οι τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς μετά την αποθέωση που δέχθηκε το πρώτο. Απόψε, ο Ντόντο θα προσπαθήσει να το σκάσει από τους Δράκους.

Αυτά θα δούμε σήμερα στο Κομαντα και Δράκοι

Ο Γιώργος, μετά τη λιποθυμία του, συνέρχεται στο Άσραμ. Εκεί, γνωρίζει τον γκουρού Μπάμπα Μπομπ και την Ίριδα, οι οποίοι ενημερώνουν τον Βασίλη για το που βρίσκεται ο γιος του. Οι Δράκοι αναζητούν τον Ντόντο, που κρύβεται στο «αρχηγείο» των παιδιών για να τους ξεφύγει. Η Λουλού και ο Σήφης ζητούν συγγνώμη από τον Γιώργο που τον εγκατέλειψαν στο Άσραμ και τον αποδέχονται ως μέλος της παρέας.

Τα Κομάντα βρίσκουν τον Ντόντο κρυμμένο στο αρχηγείο τους και ο Γιώργος διαπιστώνει πως το αγόρι που βλέπει στα όνειρά του είναι υπαρκτό και έχει ανάγκη από βοήθεια. Το Καλοχώρι αναστατώνεται από περίεργα γεγονότα και παρεξηγήσεις που δημιουργούνται απρόσμενα ανάμεσα στους χωριανούς και ο Βασίλης καλείται να τα διαχειριστεί. Ο Μπάμπα Μπομπ εξαφανίζεται χωρίς ίχνη.

Η Ίρις προσεγγίζει τον Βασίλη, περιγράφοντάς του κάποια περίεργα μεταφυσικά γεγονότα που βίωσαν στο Άσραμ, όσο βρισκόταν εκεί ο Γιώργος, αναίσθητος. Ο Βασίλης την αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό. Οι Δράκοι αιχμαλωτίζουν ξανά τον Ντόντο, ενώ ο Γιώργος, στο όνειρό του, συναντά τη μητέρα του που τον παροτρύνει να ξεπεράσει τους φόβους του. Ο αρχηγός των Δράκων, Δρακο-Μιχάλης, αποφυλακίζεται προμηνύοντας νέα προβλήματα στη ζωή του Ντόντου.

Ποιος είναι ο ΑΜΕΑ ηθοποιός Ντόντο - Η ηλικία και οι σπουδές του

Πως και πως περίμεναν οι τηλεθεατές την πρεμιέρα της σειράς «Κομάντα και Δράκοι» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega το βράδυ της Τετάρτης 23/9. Οι τηλεθεατές φάνηκε να ξετρελάθηκαν αλλά ένα πρόσωπο έκλεψε για τα καλά την παράσταση.

Η ερμηνεία του Λευτέρη Κοκογιαννάκη ή κοινώς «Ντόντο» αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές. Ο Ντόντο, είναι ένα παράξενο αγόρι αλλά με μυαλό που τρέχει πιο γρήγορα από το σώμα του ζει απομονωμένος με τη μητέρα του, Βενετία, στο βουνό του Καλοχωρίου από το πρώτο επεισόδιο ξεχώρισε για τις υποκριτικές του ικανότητες.

Κομάντα και Δράκοι - Ποιος είναι ο Ντόντο

Ο 26χρονος παρόλο που δεν είναι ηθοποιός, ξεχώρισε με το χάρισμά του. Μάλιστα, ο ίδιος κατάγεται από την Κρήτη και έχει σπουδάσει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής στο IEK Χανίων.

Έτσι, λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα, έγραψε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στο Facebook, καθώς είχε τα γενέθλιά του, «Θα ήθελα να πω με την σειρά ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τιμήσατε με ένα απλό μήνυμα με της ευχές σας.

Τα φετινά γενέθλια με βρήκαν να τα γιορτάζω με το υπέροχο συνεργείο από την σειρά Κομάντα και Δράκοι το οποίο συνεργείο έχουν μια δεύτερη οικογένεια. Χαρούμενα 26 λοιπόν με ανθρώπους δίπλα μου όπως ΕΣΕΙΣ. Και μην ξεχνιόμαστε απόψε στις 22:30 πρεμιέρα στο megatokalo».

Κοκογιαννάκης - Ηθοποιός στην σειρά Κουμάντα και Δράκοι

To Twitter αποθεώνει τον «Ντόντο»

Από την άλλη υπήρξαν αρκετοί χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι θέλησαν να σχολιάσουν με τον δικό τους τρόπο την σειρά του Mega.

Όπως φάνηκε και από τα σχόλια των χρηστών το feedback Μόνο θετικό θα μπορούσε να ήταν καθώς στους περισσότερους δίνει μια εικόνα από το εξωτερικό θυμίζοντάς τους παραγωγή Nteflix.