Τόνι Σφήνος: «Θίχτηκα γιατί άκουσα τη λέξη γελοιοποιώ» - Η απάντηση του στην κόντρα του με τον Πασχάλη

«Δεν μετάνιωσα για την ανάρτηση που έκανα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τόνι Σφήνος: «Θίχτηκα γιατί άκουσα τη λέξη γελοιοποιώ» - Η απάντηση του στην κόντρα του με τον Πασχάλη

Στην κάμερα της εκπομπής Τι λες Τώρα και στον Αρτ μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (3/10) ο Τόνι Σφήνος. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον Πασχάλη μετά την μακροσκελή του ανάρτηση στο Facebοok.

Οι δηλώσεις του Τόνι Σφήνου για τον Πασχάλη

«Θίχτηκα γιατί άκουσα τη λέξη γελοιοποιώ. Προσφέρω χορό, τραγούδι και χιούμορ, όμως δεν γελοιοποιώ τίποτα.

Ίσως ήταν αστοχία η χρήση της λέξης γελοιοποιώ. Ο Πασχάλης ήρθε να με δει το 2012, θέλαμε να συνεργαστούμε αλλά δεν έτυχε. όταν το είδα, είπα γιατί τώρα ρε γ…ο το είπε. Ο Τόνι Σφήνος είναι μια ιδιαίτερη περσόνα αλλά όχι πέφτουλας και δεν γελοιοποιεί τίποτα. Είναι πολύ φρέσκο. Είμαι σίγουρος ότι θα το λύσουμε σύντομα.

Δεν μετάνιωσα για την ανάρτηση που έκανα κι έγραψα πολλά για να εξηγήσω γιατί τα πολύ σύντομα πολλές φορές παρερμηνεύονται… Ο Πασχάλης είναι πρότυπο καριέρας». Δείτε εδώ και το ξέσπασμα του Πασχάλη στην διάρκεια μιας εκπομπής.

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον Τόνι Σφήνο

Ο Τόνι Σφήνος, κατά κόσμον Θάνος Κιούσης, γεννήθηκε το 1978 στα Καλάβρυτα και μεγάλωσε στον Άγιο Ελευθέριο. Σπούδασε θέατρο στο Βέλγιο και χορό στη σχολή της Ραλλού Μάνου.Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με το θέαμα αν σκέφτηκε να γίνει αστροναύτης, γιατρός αλλά και αρχαιολόγος.

Ο Θάνος θαύμαζε τον Θανάση Βέγγο, τον Διονύοη Παπαγιαννόπουλο, την Τζένη Καρέζη, τους Μόντι Πάιθονς, τον Τζιμ Κάρεϊ, τον Αντι Κάουφμαν και τον Πάμπλο Φρανσίσκο.

Αποφάσισε να γίνει ηθοποιός όταν είδε street performers στο Covent Garden να δίνουν παραστάσεις στην κεντρική πλατεία μπροστά από μια εκκλησία.

Ο Θάνος είχε ξεκινήσει την καριέρα του, πριν δημιουργήσει τον Τόνι. Είχε φτιάξει την ομάδα θεάτρο δρόμου Τσίρκο Ρεντίκολο και την μπάντα ΣΑΛΑΤΑ, που σημαίνει Σαλταρισμένα Αγνώστης Ταυτότητας Ατομάκια.

Έχει παίξει ως ηθοποιός σε τέσσερα επεισόδια της σειράς του Alpha Ο Πόλεμος των Άστρων και στην ταινία μικρού μήκους του Θοδωρή Καζή «For the height and the view».

Ο πρώτος άνθρωπος που αποκάλυψε τηλεοπτικά την ταυτότητά του ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, το 2013 στη Μεσημεριανή Μελέτη, όταν πήγε σε μια εκδήλωση για τα 50 χρόνια του Τέρη Χρυσού. Το 2016 το ζευγάρι παντρεύτηκε στης Σπέτσες, με τον Θάνο να μην θυμίζει σε τίποτα τον… Τόνι Σφήνο.

Το 2018 η Ιωάννα Γραμματικού έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί ενώ το φθινόπωρο της επόμενης χρονιάς η οικογένια απέκτησε ακόμη ένα μέλος.