Σασμός: Ανατροπή με τον δολοφόνο του Στεφανή - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Είναι ή δεν είναι ο Μαθιός; Έδωσε την απάντηση που δεν περιμέναμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός: Ανατροπή με τον δολοφόνο του Στεφανή - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (3/10) η Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη. Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Alpha «Σασμός» προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για τη σειρά.

Η ηθοποιός συγκεκριμένα άφησε υπονοούμενα για το ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος του «Στεφανή», που μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως είναι ο Μαθιός.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για τον δολοφόνο του Στεφανή στον Σασμό

«Νομίζω ότι στον “Σασμό” θα νικήσει ο έρωτας. Ξέρουμε ότι το όνειρο του Μανώλη είναι αλήθεια; Μπερδεύονται τα όνειρα».

Η ηθοποιός την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως το όνειρό της ήταν να γίνει μπαλαρίνα ωστόσο ο θάνατος της μητέρας της που ήρθε όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών άλλαξε πολλά μιας και έπειτα ακολούθησε τον χώρο της υπικριτικής.

«Το όνειρό μου ήταν να γίνω μπαλαρίνα. Σταμάτησα το μπαλέτο στα 16 μου όταν πέθανε η μητέρα μου. Είναι σκληρό για ένα παιδί να χάνει τη μητέρα του, ήταν ευαίσθητη και η ηλικία, είναι η ηλικία που παίρνεις αποφάσεις για τη ζωή σου. Το κενό που αφήνει μια τέτοια απώλεια δεν αναπληρώνεται… Η ζωή είναι… Οι άνθρωποι προχωράμε, έχουμε αυτό το ταλέντο. Με βοήθησε και η ψυχανάλυση, έκανα πιο μετά, για πολλά χρόνια και με βοήθησε πολύ…».

Ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού;

Η σχέση ανάμεσα στον Μαθιό και τη Βασιλική στον Σασμό όλο και εξελίσσεται. Στο αυριανό επεισόδιο (4/10), θα δούμε τι ακριβώς συνέβη ανάμεσά τους πριν χρόνια, πώς γεννήθηκε ο θυελλώδης έρωτάς τους και πώς έληξε άδοξα με τον γάμο της με τον Στεφανή.

Η Βασιλική και ο Μαθιός αποτελούν ένα ζευγάρι που έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστός ο έρωτάς τους. Το Twitter υποκλίνεται σε αυτό το δίδυμο και περιμένει πώς και πώς να μάθει τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Τις τελευταίες ώρες, έχει κυκλοφορήσει ένα spoiler στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το οποίο, ο Νικηφόρος ενδέχεται να είναι γιος του Μαθιού. Άλλωστε είναι γνωστό πως η Βασιλική ήταν ήδη έγκυος όταν παντρεύτηκε τον Στεφανή και ο χωρισμό της με τον Μαθιό ήρθε απότομα μιας και εκείνος πήγε φαντάρος.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε σίγουρα τι θα συμβεί, ωστόσο το κοινό θα ήθελε σίγουρα να δει αυτή την εξέλιξη στην αγαπημένη σειρά.