Ετεοκλής Παύλου: «Η κόρη μου καταλαβαίνει ότι το πρόσθετο μέλος μου είναι διαφορετικό από το άλλο πόδι»

Συγκινεί ο σύζυγος της Ελένης Χατζίδου - «Προσπαθώ να το προσεγγίσω όσο καλύτερα γίνεται»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ετεοκλής Παύλου: «Η κόρη μου καταλαβαίνει ότι το πρόσθετο μέλος μου είναι διαφορετικό από το άλλο πόδι»

Κατά την διάρκεια της σημερινής (3/10) του εκπομπής, ο Ετεοκλής Παύλου αναφέρθηκε στην μικρή του κόρη. Συγκεκριμένα, ο αθλητής ανέφερε πως η μικρούλα αρχίζει και αντιλαμβάνεται το πρόσθετο μέλος που φέρει στο σώμα του.

Στο πλατό του Familiar βρέθηκε η ψυχολόγος – παιδοψυχολόγος Νέλλυ Θεοδοσίου για αυτό και ο Ετεοκλής θέλησε να αναφερθεί στο εν λόγω γεγονός.

Οι δηλώσεις του Ετεοκλή Παύλου

«Είναι ένα θέμα το οποίο θέλαμε να το συζητήσουμε και το συζητάμε και λόγω εμού από την προσωπική μου εμπειρία. Θεωρήσαμε ότι έχει ενδιαφέρον να το μοιραστούμε εδώ μαζί σας.

Το παιδάκι μου είναι δύο χρονών, θα πάει στο σχολείο σε λίγο και ήδη είναι στη διαδικασία που κοιτάει το πόδι μου. Το πρόσθετο μέλος καταλαβαίνει ότι είναι διαφορετικό από το άλλο πόδι και είμαι στη φάση που προσπαθώ να το προσεγγίσω όσο καλύτερα γίνεται.

Για να μπορέσεις να το εξηγήσεις στο παιδί σου και να το προσεγγίσεις σωστά πρέπει εσύ να έχεις ενημερωθεί σαν ενήλικας και να θωρακίσεις το παιδί σου. Όχι μόνο να φτιάξεις έναν κλοιό προστασίας από τους γύρω. Να το θωρακίσεις πνευματικά και συναισθηματικά στο να μπορεί να απαντήσει όπως πρέπει με τον ανάλογο διάλογο και επιχειρήματα για το τι συμβαίνει στον μπαμπά ή στην μαμά» (δείτε εδώ εντωμεταξύ και φωτογραφίες του Ετεοκλή και της Ελένης Χατζίδου από τον γάμο τους).

Η εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου για την Ελένη Χατζίδου

Ο Ετεοκλής Παύλου, ευχήθηκε πριν από λίγο καιρό στην αγαπημένη του για τα γενέθλιά της, με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

«Σαν σήμερα γεννήθηκε η γυναίκα μου, μια γυναίκα η οποία με κάνει περήφανο κάθε μέρα.. μια γυναίκα τίμια με αρχές, αξίες, ήθος και πάνω από όλα με αγάπη και εκτίμηση για την ζωή.Ένας άνθρωπος που δεν αφήνει καμία ημέρα να περνάει χωρίς να δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Μια αστείρευτη πηγή αγάπης, υπομονής, δύναμης αλλά και θέλησης για την κόρη μας ώστε να της προσφέρει όλα όσα έχει ανάγκη ένα παιδί.

Όταν με είδε αγχωμένο όσον αφορά τον τρόπο που θα μεγαλώνουμε την Μελίτα μας, Η Ελένη μου είπε ‘ μην ανησυχείς για τίποτα. Αγάπη χρειάζεται το παιδί μας, η αγάπη θα μας δείξει τον σωστό δρόμο για να είναι ευτυχισμένη η Μελίτα μας.

Χρόνια πολλά λοιπόν σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο !Το δώρο μου για εσένα.. ‘Κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος και να μαθαίνω από τα λάθη μου για το καλό της οικογένειας μας’ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ».

Γενέθλια για την Ελένη Χατζίδου