Χαμός σε συναυλία του Γιάννη Πάριου στη Θεσσαλονίκη - Την σταμάτησε άρον άρον ο τραγουδιστής

Την ίδια στιγμή απ' έξω έκαναν διαμαρτυρία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός σε συναυλία του Γιάννη Πάριου στη Θεσσαλονίκη - Την σταμάτησε άρον άρον ο τραγουδιστής

Χαμός επικράτησε σε συναυλία του Γιάννη Πάριου, που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Με τις συναυλίες να επιτρέπονται κανονικά σε ανοιχτούς χώρους, δεκάδες κόσμος έδωσε το παρών. Κύρια ωστόσο προϋπόθεση είναι πως οι θεατές θα πρέπει να τηρούν αποστάσεις και να είναι καθήμενοι.

Οι περιορισμοί ωστόσο εξαφανίστηκαν και οι χοροί ξεκίνησαν, όταν ο Πάριος, που πρόσφατα έζησε τον θρήνο, άρχισε να τραγουδάει νησιώτικα. Βέβαια, πριν αρχίσει έκανε παράκληση στον κόσμο, να καθίσει στις θέσεις του αλλά έπειτα από ένα σημείο δεν μπορούσε να συγκρατηθεί το κοινό.

Η συναυλία λοιπόν, έληξε όταν κόσμος άρχισε να χορεύει και να σηκώνεται όρθιος. Ο μεγάλος ερμηνευτής αποχαιρέτησε το κοινό, ζητώντας να προσέχουν «για να μην αρρωστήσουμε», ενώ υποσχέθηκε πως «χρωστάει» ακόμα τρεις ώρες τραγούδια στο κοινό της πόλης επειδή η συναυλία ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω των περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Βίντεο από την συναυλία του Γιάννη Πάριου

Στο μεταξύ, συμβολική διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε έξω από το Θέατρο Γης, την ώρα που έδινε συναυλία ο Πάριος, από δεκάδες djs, για τα νέα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού.

«Δεν ακούω τραγούδια του πατέρα μου γιατί εντοπίζω λάθη»

O Χάρης Βαρθακούρης στη εκπομπή Σου-Κου Famliy με αφορμή τις δηλώσεις του Κώστα Αρζόγλου, αποκάλυψε πως δυσκολεύεται να ακούσει τραγούδια του πατέρα του.

«Μπορώ να τον καταλάβω γιατί κι εγώ έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω και να ακούσω τον πατέρα μου. Έχω την εξής παραξενιά, όταν κάθομαι να τον ακούσω δεν το απολαμβάνω. Το αυτί μου είναι έκανε λάθος ο μπασίστας ή εκεί του ξέφυγε μια νότα, όπως δεν μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δεν τον ακούω γιατί εντοπίζω μόνο λάθη.»

χάρης βαρθακούρης