Γέννησε η σύντροφος του Γιώργου Παπαδόπουλου για δεύτερη φορά- Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γέννησε η σύντροφος του Γιώργου Παπαδόπουλου για δεύτερη φορά- Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η αγαπημένη του Γαλάτεια Βασιλειάδη καθώς έγιναν για δεύτερη φορά γονείς. Ο ερχομός του δεύτερου γιου τους, ολοκλήρωσε με τον πιο ευχάριστο τρόπο την ευτυχία της οικογένειας.

Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Παπαδόπουλου αλλά και από την μανούλα. Δείτε επίσης σε φωτογραφία πως είναι το παιδικό δωμάτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ο νεογέννητος γιος του ζευγαριού θα πάρει το όνομα Ιορδάνης. Να τονίσουμε πως το ζευγάρι έχει αποκτήσει άλλον έναν γιο το 2018.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Παπαδόπουλου και της Βασιλειάδη

Γαλάτεια - Έγινε μητέρα για δεύτερη φορά

Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του

Το μεσημέρι της Κυριακής 25/4, ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιώργος Παπαδόπουλος βγήκε ζωντανά μέσω Skype στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε πρώτη φορά για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Γαλάτειας Βασιλειάδου.

«Το φύλο δεν το ξέρουμε, το ξέρουν οι νονές. Το είδε ο γιατρός και το έστειλε με mail στις νονές για να μας κάνουν πάρτι. Αμερικανιές. Θα μας κάνουν πάρτι και θα μας αποκαλύψουν αν είναι κορίτσι η αγόρι. H Γαλάτεια ζήτησε μπαλόνια και γω τούρτα για να έχω κάτι να φάω. Η εγκυμοσύνη της Γαλάτειας είναι λίγο πιο δύσκολη από την πρώτη. Είναι αδιάθετη συνέχεια», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Και συνέχισε: «Την πρώτη φορά πήγε να δει την κολλητή της στο Λονδίνο. Πριν φύγει έβλεπα τα σημάδια και όταν πήγα να την πάρω στο αεροδρόμιο της είπα ότι είναι έγκυος. Μου έλεγε όχι και δεν έκανε τεστ. Μετά από μια βδομάδα της πήρα τεστ και βγήκε θετικό. Αυτή τη φορά, λόγω κορονοϊού όλοι περνάμε δύσκολα και την είδα κάπως μια μέρα. Της λέω είσαι έγκυος και δεν το ξέρεις. Μου λέει “άσε μας” αλλά έκανε τεστ και ήταν. Παραδίδω μαθήματα».