Ιωάννα Παλιοσπύρου: Άκρως ανατριχιαστικό το μήνυμα που έλαβε στο Instagram

«Τα παιδιά έχουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση από κάποιους ενήλικες»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Άκρως ανατριχιαστικό το μήνυμα που έλαβε στο Instagram

Η επίθεση με βιτριόλι που σημειώθηκε πριν από ενάμιση χρόνο με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Έτσι, μετά από την εμφάνισή της στο δικαστήριο, η ίδια δέχεται πολλά μηνύματα αγάπης και στήριξης.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια είναι αρκετά ενεργή. Έτσι, την Κυριακή ανάρτησε το μήνυμα που της έστειλε ένα παιδί 14 ετών, το οποίο αρχικά της έγραψε ότι «είναι θλιβερό και απάνθρωπο όλο αυτό που περνάς».

Στη συνέχεια, ο 14χρονος έγραψε στην Ιωάννα: «Είμαι 14 χρονών και με συγκλόνισε πολύ η ιστορία σου. Πιστεύω πως ό,τι κακό και να της είχες κάνει (που δεν της έκανες) δεν θα άξιζες κάτι τέτοιο. Είσαι ένας άνθρωπος που είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Καληνύχτα».

Από την άλλη η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγραψε χαρακτηριστικά «Τα παιδιά έχουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση από κάποιους ενήλικες … Γιατί τα πράγματα είναι απλά».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Το μήνυμα που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Επίθεση με βιτριόλι - Απόστολος Λύτρας: «Κλασική απόπειρα ανθρωποκτονίας»

Στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» μίλησε το πρωί του Σαββάτου (2/10) ο Απόστολος Λύτρας, ο ένας εκ των δύο δικηγόρων που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Ο ίδιος αναφέρθηκε πως η περίπτωση της είναι μια «κλασική απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Λύτρας σχολίασε το «ξέρεις γιατί είμαστε εδώ» που φέρεται να είπε η κατηγορούμενη στην Ιωάννα κάτι που τον έκανε έξαλλο.

«Όταν ειπώθηκε αυτό δεν ήμουν μπροστά. Όταν επέστρεψα ρώτησα το δικαστήριο αν πράγματι το είπε. Αν είναι ποτέ δυνατόν, να έχει κάνει τόσο μεγάλη ζημιά και να μην την ρωτήσει το δικαστήριο τι εννοεί.

Θα τα πει στην απολογία της, αν απολογηθεί η κατηγορούμενη. Δεν απάντησε η κατηγορούμενη. Είναι ένα θέατρο που συνεχίζει να παίζει η κατηγορούμενη, συνεχίζει να προκαλεί. Κάποιος την συμβούλεψε εκείνη την ώρα να κάνει αυτό.

Της έκανε πάρα πολύ καλό που εμφανίστηκε στο πρώτο δικαστήριο, εισέπραξε την αγάπη του κόσμου.

0 40χρονος δεν έχει δώσει πουθενά κατάθεση. Δεν γίνεται να βγαίνει να λέει ένας δικηγόρος πράγματα για λογαριασμό του, ενώ δεν έχει δώσει κατάθεση».

Οι δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα για την επίθεση με βιτριόλι