Γνωστός τραγουδιστής ξεκαθάρισε την θέση του - «Με τη Θεοδωρίδου δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι ερωτικό»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γνωστός τραγουδιστής ξεκαθάρισε την θέση του - «Με τη Θεοδωρίδου δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι ερωτικό»

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» στον Alpha καθώς το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένος στο Just the 2 of us. Μέσα σε όλα ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να ξεκαθαρίσει την σχέση του με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πέρασα πάρα πολύ καλά, νομίζω φάνηκε κιόλας αυτό. Είχα να τραγουδήσω και καιρό», είπε αρχικά ο Πέτρος Ιακωβίδης για την εμφάνισή του στο J2US.

Ο τραγουδιστής απάντησε στη συνέχεια για τη Νατάσα Θεοδωρίδου: «Τη Νατάσα τη γνωρίζω τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Από την πρώτη στιγμή δέσαμε και κάναμε παρέα, αλλά τώρα πλέον είμαστε οικογένεια».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Πέτρου Ιακωβίδη

Λίγα λόγια για τον Πέτρο Ιακωβίδη

Ο Πέτρος Ιακωβίδης (Καβάλα, 12 Σεπτεμβρίου 1988) είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός.

Γεννήθηκε το 1988 στην Καβάλα. Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική σε ηλικία μόλις 13 ετών. Έχει σπουδές σε μουσικά όργανα όπως η κιθάρα, το μπουζούκι, τα κρουστά και το πιάνο. Το πρώτο του επίσημο τραγούδι κυκλοφόρησε το 2015 από την Minos EMI και έφερε τον τίτλο "Ο έρωτας μου γίνε" σε μουσική και στίχους του ίδιου αλλά και του Stan με την Icon Music.

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε τα τραγούδια "Βάλε", "Αγκαλιά" και "Κοριτσάκι μου", τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους, με το τελευταίο του single να ξεπερνά τις 12.000.000 προβολές στο YouTube.

Θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του τα τελευταία χρόνια, με συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Κουρκούλης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Stan, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Πάολα, ο Αντύπας, ο Σταμάτης Γονίδης, η Νατάσα Θεοδωρίδου κ.α.