Η διαθήκη της Ελένης Μενεγάκη - Τι κληρονομούν Άγγελος Λάτσιος και Μαρίνα Παντζοπούλου

Η απόφαση που ανακάλεσε για τα μάτια της κόρης που της χάρισε ο Ματέο Παντζόπουλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η διαθήκη της Ελένης Μενεγάκη - Τι κληρονομούν  Άγγελος Λάτσιος και Μαρίνα Παντζοπούλου

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, πριν από ένα χρόνο η Ελένη Μενεγάκη έφτιαξε την διαθήκη της μοιράζοντας την περιουσία της στα παιδιά της, Άγγελο Λάτσιο, Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, με το που επέστρεψε στην Αθήνα από τις διακοπές της πραγματοποίησε συναντήσεις με συμβολαιογράφους προκειμένου να μοιράσει την περιουσία της στην οικογένειά της.

Τα πάντα κληρονομούν οι δικοί της άνθρωποι, με το περιοδικό να επικεντρώνεται σε όσα η Ελένη Μενεγάκη αφήνει στον μεγάλο της γιο με τον Γιάννη Λάτσιο, Άγγελο.

Η αμύθητη κληρονομιά της Ελένης Μενεγάκη

Ο 18χρονος σήμερα Άγγελος, κληρονομεί την πολυκατοικία με τα 12 διαμερίσματα στην Κάρυστο (δείτε εδώ φωτογραφία). Αυτή τη στιγμή, τα ενοίκια εισπράττει η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα. Από αυτά τα διαμερίσματα εξαιρείται ένα ποσοστό της τάξεως του 20%, το οποίο κληρονομεί ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος.

Στα χέρια του Άγγελου Λάτσιου, θα περάσει και το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στο Ελληνικό, στο οποίο η ίδια έμενε πριν παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο και ένα ακόμα σπίτι στην Χαλκιδική το οποίο όμως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν το σπίτι θα ανακατασκευαστεί ή αν θα πουληθεί.

Αντιθέτως, στην Μαρίνα η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να δώσει το σπίτι στην Κηφισιά, το οποίο νωρίτερα είχε αποφασίσει να πουλήσει (δείτε εδώ φωτογραφίες). Η Ελένη ανακάλεσε την απόφαση προκειμένου η μικρή μαρίνα να πάρει το σπίτι. Πέρα απ'όλα αυτά όμως η Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε ένα καταπίστευμα για όλα της τα παιδιά με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο θα τοκίζεται έως ότου αυτά κλείσουν το 31ο έτος της ηλικίας τους. Μέχρι τότε η Ελένη έχει τον έλεγχο του καταπιστεύματος και θα μπορεί να παρατείνει το χρόνο στον οποίο εκείνο θα μπορούν να πάρουν τα χρήματα.

Αυτή είναι η περιουσία του συζύγου της, Ματέο Παντζόπουλου

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος

Πριν από μερικούς μήνες ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα δημοσίευμα για την περιουσία που πρόκειται να κληρονομήσει ο Ματέο Παντζόπουλος, ο σύζυγός της λαμπερής Ελένης Μενεγάκη.

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz και παρόλο που επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αρκετές φορές έχουν βγει στην επιφάνεια λεπτομέρειες για τη ζωή τους.

Όπως λοιπόν έχει γράψει δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, η περιουσία του Ματέο Παντζόπουλου αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Ο επιχειρηματίας, είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.