Περισσότερα χρήματα και από αυτά που πήρε από το Survivor 4 ζητά η Acun Media από τον Τζέιμς Καφετζή

Εξαψήφιος ο αριθμός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Περισσότερα χρήματα και από αυτά που πήρε από το Survivor 4 ζητά η Acun Media από τον Τζέιμς Καφετζή

Μαζί με ένα άσχημο περιστατικό έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 25/9 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένο λόγω της συμμετοχής του Τζέιμς Καφετζή, η Acun Media έστειλε εξώδικο στον πρώην παίκτη του Survivor 4 και τα χρήματα που του ζητάει είναι περισσότερα από αυτά που εισέπραξε από το παιχνίδι.

Ο Ροδίτης δεν έχει εξάμηνο συμβόλαιο με την εταιρία παραγωγής, αλλά 3 χρόνια συνεργασίας, με αποτέλεσμα να του ζητούν να αποχωρήσει από το παιχνίδι, αλλιώς να τους δώσει ένα εξαψήφιο ποσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Super Κατερίνα, το εξώδικο έγινε αγωγή και ο Τούρκος παραγωγός ζητάει από τον πρώην παίκτη του «Survivor» το ποσό των 100.000 ευρώ, δηλαδή όσο ήταν το έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή για το εξώδικο

«Το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Τρία χρόνια είναι ο όρος να μην μπαίνουμε σε άλλο ριάλιτι, αλλά το J2US είναι φιλανθρωπικό. Ίσως αυτό παίξει κάποιο ρόλο. Αποχώρησα νωρίτερα από το Survivor γιατί πήρε παράταση το παιχνίδι. Ήξερα ότι θα πάει μέχρι τον Μάιο. Είναι σα να είσαι σε ένα μαραθώνιο, να βλέπεις το τέλος και ξαφνικά να σου λένε να τρέξεις κι άλλα χιλιόμετρα», ανέφερε.

Ποιος είδε τον Ατζούν και δεν τον φοβήθηκε - Έξαλλος με τον Κοκλώνη μετά το εξώδικο

«Υπάρχει μια μάχη ανάμεσα σε Ατζούν Ιλιτζαλί και Νίκου Κοκλώνη. Οι εταιρίες τους όπως ξέρετε η μια η πρώτη έστειλε εξώδικο όταν ξεκινούσε το Just the 2 of us και είπε δεν μπορείτε να έχετε δικό μας άνθρωπο να συμμετέχει. Και είπαν ότι είναι φιλανθρωπικό για να το ξεπεράσουμε, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει το εξώδικο. Την ίδια ημέρα λοιπόν που είναι η πρεμιέρα, πηγαίνουν οι πάρα πολλοί συμμετέχοντες στο Just the 2 of us και έπρεπε να παρκάρουν.

Την ίδια ημέρα ήταν και η πρόβα για το The Voice. Ο καθένας έχει το πάρκινγκ. Έλα όμως που του Νίκου Κοκλώνη δεν έμειναν στο δικό τους χώρο... πήγαν και κατέκτησαν τον χώρο που είναι για τον Ατζούν. Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Αυτή είναι κήρυξη πολέμου», αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής.