Χρήστος Φερεντίνος: Με 27χρονη γνωστή ηθοποιό βόλτα στο Golden Hall - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Δείτε ποια είναι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χρήστος Φερεντίνος: Με 27χρονη γνωστή ηθοποιό βόλτα στο Golden Hall - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Μετά το διαζύγιό του από την Σοφία Παυλίδου (δείτε εδώ τον λόγο που χωρίσανε) ο Χρήστος Φερεντίνος έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο παρουσιαστής αποφεύγει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις σε μέρη που ξέρει πως υπάρχει πιθανότητα να συναντήσει παπαράτσι αλλά... η κάμερα του Youweekly.gr τον εντόπισε και τον κατέγραψε πριν από λίγες ημέρες στο Golden Hall για ψώνια και... δεν ήταν μόνος!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr το κορίτσι που έχει στο πλευρό του είναι η ηθοποιός Μελίνα Σπετσιέρη! Οι δυο τους πέρασαν πολλές ώρες μαζί ενώ όταν είδαν πως ο φωτογράφος τους απαθανατίζει άρχισαν να... μακραίνουν το βήμα τους...

Φερεντίνος - Σπετσιέρη για ψώνια μαζί

Χρήστος Φερεντίνος νέα σύντροφος ηθοποιός

Χρήστος Φερεντίνος Μελίνα Σπετσιέρη

Ποια είναι η Μελίνα Σπετσιέρη

Η Μελίνα Σπετσιέρη κατάγεται από το Αργοστόλι Κεφαλλονιάς. Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός σε ηλικία 14 ετών, όταν έπαιξε ως Δανάη, την κόρη της Χριστίνας Λουκάκου (Μυρτώ Αλικάκη), στην κωμική σειρά του Alpha Ο Άγγελος Μου ο Διάβολος Μου (2008). Δύο χρόνια αργότερα, υποδύεται την κόρη του πρώην σύντρόφου της Δήμητρας Ματσούκας στην κοινωνική σείρα του Mega Κούκλες. Μαθήτρια ακόμα της τρίτης λυκείου, υποδύεται την Στέλλα Βασιλιά, τη δεύτερη κόρη του Μάρκου (Κώστας Κόκλας), στη δημοφιλή σειρά του Mega Οι Βασιλιάδες (2012-2013).

Αργότερα συμμετάσχει στην σειρά του Ant1 Αν Ήμουν Πλούσιος όπου υποδύεται την Ξένια κόρη της Μονικας (Μπέσυ Μάλφα). Το 2020 κάνει ένα guest στην σειρά του Ant1 Ήλιος στον ρόλο της Μάρθας.