Ενοχλημένη η Τέτα Καμπουρέλη στον αέρα του Πρωινού - «Δεν υπάρχει πρώην σύζυγος...»

Οι ερωτήσεις του Λιάγκα που την έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ενοχλημένη η Τέτα Καμπουρέλη στον αέρα του Πρωινού - «Δεν υπάρχει πρώην σύζυγος...»

Στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Τέτα Καμπουρέλη, με σκοπό να δείξει θεραπείες για τα νύχια. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας της έκανε και μερικές ερωτήσεις σχετικά με τη ζωή της μετά την σύλληψη του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται για το μεγάλο ριφιφί που έγινε τον Νοέμβριο του 2020 σε θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό.

Για τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Φίλιππο Σοφιανό: «Έλα τώρα, δεν μπορώ να ακούω αηδίες. Με τον Φίλιππο Σοφιανό γνωριζόμαστε πάνω από 20 χρόνια και πραγματικά ο ένας βοηθάει τον άλλον τόσα χρόνια, μέχρι εκεί, τίποτα άλλο. θα βοηθήσω πολύ σε ένα θεατρικό που κάνει, θα είμαι στις δημόσιες σχέσεις. Δεν υπάρχει καμία σχέση. Τι είμαστε; Παιδάκια»;

«Ο καθένας κουβαλάει έναν σταυρό, Να είμαστε καλά και όλα καλά θα πάνε. Αρρώστησα πολύ άσχημα, έπαθα κρίσεις πανικού αλλά τώρα το παλεύω και είμαι πολύ καλά. Παίρνω τα χαπάκια μου γι’ αυτό έχω και καλή διάθεση. Γελάω γιατί πρέπει να γελάμε. Υπάρχουν προβλήματα σε όλες τις οικογένειες και πρέπει να προχωράμε για να ξεπεραστούν τα εμπόδια», είπε για τον σύζυγό της.

Η ενόχληση της Τέτας Καμπουρέλη στο Πρωινό

«Δεν υπάρχει πρώην σύζυγος. Δεν έχω χωρίσει βέβαια. Μαζί δεν είμαστε γιατί ο ένας είναι μέσα, ο άλλος είναι έξω, παλεύουμε και οι δύο. Ως εκεί, προχωράμε. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, είμαι καλά, παλεύω για να έχω δουλειά και τίποτα άλλο. Αλήθεια σου λέω, παλεύω πάρα πολύ. Δεν ήρθα για συνέντευξη, ήρθα για τα νύχια».

Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά τη σύλληψη του συζύγου της

Με το άνοιγμα των θεάτρων, η Τέτα Καμπουρέλη αποφάσισε να κάνει την πρώτη της δημόσια βραδινή έξοδο, μετά την σύλληψη του συζύγου της. Μάλιστα, έκανε και ανάρτηση στο Instagram.

Μπορεί να πηγαίνει καθημερινά στο Ινστιτούτο Ομορφιάς που διατηρεί στο Χαλάνδρι και τα Σαββατοκύριακα να πηγαίνει στο Σκοπευτήριο όπου κατεβαίνει σε αγώνες, όμως, πρώτη φορά βγήκε να κάνει την βόλτα της.

«Επιτέλους πήγαμε... θέατρο! Χθες στο βράδυ στο Χυτήριο παρακολουθήσαμε την παράσταση «ΠΛΟΥΣ». Μην χάσετε την ευκαιρία!», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram, για την έξοδο της.