Ο Ασημακόπουλος ξεμπροστιάζει τον Λιάγκα - «Έφυγα από την εκπομπή, με έκανε unfollow και...»

Αδιανόητο άδειασμα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Ασημακόπουλος ξεμπροστιάζει τον Λιάγκα - «Έφυγα από την εκπομπή, με έκανε unfollow και...»

Στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και τη Μαρία Αντωνά παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος μετά την αποχώρηση του από το Πρωινό, ξεμπρόστιασε τον Γιώργο Λιάγκα. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως τον έκανε unfollow στο Instagram, ενώ τόνισε πως στην πρεμιέρα του James Bond, δεν τον χαιρέτησε καν.

«Μου είχε γίνει πρόταση για το J2US, αλλά επειδή ήμουν στον ΑΝΤ1 με τη Φαίη, την ακύρωσα αυτή την πρόταση. Ο λόγος που αποχώρησα από το Πρωινό ήταν ότι δεν είχα συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή. Σαφώς και θα ήθελα να είμαι στο Πρωινό, την αγαπάω τη Φαίη, με έχει στηρίξει και την έχω στηρίξει. Δεν μου είχαν δώσει συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή και αποφάσισα από μόνος μου να φύγω», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Τι συνέβη ανάμεσα σε Ασημακόπουλο και Λιάγκα;

Και συνέχισε "αδειάζοντας" τον παρουσιαστή: «Ένιωθα ότι ήμουν βάρος. Την πρώτη μέρα, αντί να με παρουσιάσουν, να ανοίγω την πόρτα του αυτοκινήτου. Ο Γιώργος Λιάγκας με έκανε unfollow, οπότε τον έκανα κι εγώ. Βρεθήκαμε και στην πρεμιέρα του James Bond, τον χαιρέτησα, αλλά δεν με χαιρέτησε. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, αν ζηλεύει για κάτι. Τι να κάνω; Να αλλάξω το πρόσωπό μου;».

Πήγε στην Καινούργιου και "άδειασε" το Πρωινό

Μπορεί η σεζόν για τον Γιώργο Ασημακόπουλο να ξεκινήσε δίπλα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν μέσα σε μια εβδομάδα κιόλας, μιας και ο πρώην παίκτης του Survivor αποφάσισε να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός επιχειρηματίας είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή πως ήταν καθαρά δική του επιλογή να φύγει, ωστόσο δεν είχε αναφερθεί συγκεκριμένα στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης (14/9), ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου χωρίς κανείς να το περιμένει και μέσα σε όλα δεν δίστασε να "αδειάσει" το Πρωινό.

«Τι όμορφο πλατό! Καλή αρχή, παιδιά, να είστε καλά.

Ναι αποχώρησα από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Τους αγαπώ, εννοείται τους στηρίζω και τη Φαίη και τον Γιώργο, απλά είδα ότι δεν μου ταίριαζε, δεν είχα έναν συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή και αποφάσισα να αποχωρήσω. Δεν θεωρώ ότι βιάστηκα».

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και τον ρώτησε χαρακτηριστικά: «Είχες άλλα συμφωνήσει και άλλα έγιναν;» με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να απαντά: «Ε, κάπως έτσι…».