Ξεσπά η Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν θέλαμε να κουκουλώσουμε τον Λιγνάδη! Είμαι μητέρα ενός ανήλικου..»

Η απάντηση μετά τις κατηγορίες που έχει δεχθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεσπά η Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν θέλαμε να κουκουλώσουμε τον Λιγνάδη! Είμαι μητέρα ενός ανήλικου..»

Σάλος δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (28/9), όταν η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή της μίλησε για την παράσταση που ανέβασε ο Δημήτρης Λιγνάδης στην φυλακή. Η τοποθέτηση της παρουσιάστριας σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media και δεν ήταν λίγα τα υβριστικά μηνύματα που δέχθηκε.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης (29/9), στο «Αλήθειες με τη Ζήνα», τοποθετήθηκε δημόσια ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση. Μάλιστα, αποκάλυψε και μερικά μηνύματα που δέχτηκε τα οποία σόκαραν τους πάντες.

Οι νέες δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη

«Ο άνθρωπος που βγήκε και είπε στην εκπομπή ότι βρήκε συγκινητικό όλο αυτό με τον Λιγνάδη και την παράσταση, δεν ήμουν εγώ, ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης. Πήραν μια φράση ενός ανθρώπου που συγκινήθηκε, την απομόνωσαν και ανέδειξαν μόνο αυτή. Αυτό για μένα είναι ανέντιμο. Θεωρώ ότι αυτό ήταν κάτι που ήταν υποκινούμενο, δεν θέλαμε να κουκουλώσουμε κανέναν Λιγνάδη, ούτε να τον ξεπλύνουμε.

Αλίμονο, αν εγώ που είμαι μια μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, αν εγώ ήθελα να ξεπλύνω έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή είναι μέσα στη φυλακή για απόπειρες βιασμού και βιασμούς ανηλίκων. Να ζητήσω συγγνώμη, εφόσον έχω κάνει κάτι, από τη στιγμή που είμαι καθαρή με την ψυχή μου, με μένα και με πάνω εκεί ψηλά, έχω αυτή την καθαρότητα», είπε μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη στο Πρωινό.

Η οργισμένη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου για την παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη

Το πρωί της Τετάρτης (29/9), η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, αποφάσισε να προβάλει το θέμα της παράστασης του Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης, γεγονός που έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια.

«Δεν μας αφορά τι κάνει στη φυλακή κάποιος. Οι φυλακές είναι για να σωφρονίζονται, όχι να ανεβάζουν παραστάσεις. Άντε πάλι. Για ποιον λόγο να παίξουμε αυτό το θέμα. Δεν μας αφορά! Ο συγκεκριμένος είναι μέσα για συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, πολύ σοβαρά. Πάμε, αλλάζουμε θέμα, αλήθεια! Ωραία ο Ανάδρομος μας έχει πάει», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.