"Ονειρεύτηκα ότι παντρευόμουν τον..." - Ασύλληπτο όνομα ξεστόμισε η Κατερίνα Καραβάτου!

Είναι και παντρεμένος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Τι κι αν είναι ερωτευμένη μετά τον χωρισμό της με τον Κρατερό Κατσούλη (δείτε εδώ με ποιον!) άλλον... ονειρεύεται η Κατερίνα Καραβάτου!

Στην εκπομπή της «Τι λες τώρα» το Σαββατοκύριακο καθώς σχολίαζαν ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στο οποίο η ίδια περιέγραφε ότι είδε στον ύπνο της ότι παντρεύτηκε τον πρώην της, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να αποκαλύψει το δικό της όνειρο.

Με ποιον παντρεύτηκε η Κατερίνα Καραβάτου;

Όπως περιέγραψε η Κατερίνα Καραβάτου, σε κάποια στιγμή είχε δει ότι παντρεύτηκε με τον... πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Υποστήριξε δε, ότι ένιωσε άσχημα γιατί σκεφτόταν ότι θα ήταν δίγαμη!

Πάντως, η Κατερίνα Καραβάτου δεν αποκάλυψε τόσο εύκολα το όνομα του πρωταγωνιστή του ονείρου της με αποτέλεσμα ο όλος διάλογος με τους συνεργάτες της μέχρι την αποκάλυψη να ήταν άκρως διασκεδαστικός.

"Με τον Κρατερό είμαστε..."

Μπορεί το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν την πλησίασαν οι δημοσιογράφοι και την ρώτησαν για τον Κρατερό Κατσούλη να μην αντέδρασε με τον πιο ήρεμο τρόπο (δείτε εδώ βίντεο) αλλά στην κάμερα του Happy Day η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να παραχωρήσει κάποιες δηλώσεις μιλώντας και για το διαζύγιό της.

Η παρουσιάστρια του Mega μίλησε στην δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή και ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ!

«Για όλη αυτή την κατάσταση δεν θέλω να μιλάω, να πω την αλήθεια. Ότι ήταν να πούμε, νομίζω ότι το είπαμε μέσα από την ανακοίνωση που βγάλαμε και έστειλε ο δικηγόρος μας. Είναι μια πολύ συνειδητή μας απόφαση αυτό για να προστατέψουμε τα παιδιά μας».

«Με τον Κρατερό είμαστε οι γονείς της Αέλιας και του Αρίωνα και είναι ότι πιο σημαντικό» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. «Ήταν μια αλλαγή την οποία νομίζω πως την είχα μεγάλη ανάγκη».

«Την ώρα που γίνεται η αλλαγή ζορίζεσαι. Μετά καταλαβαίνεις και γιατί έγινε και αισθάνεσαι καλύτερα και προχωράς πιο δυνατός μπροστά».