Λευτέρης Βαζαίος: Παντρεύτηκε μετά από επτά χρόνια σχέσης

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λευτέρης Βαζαίος: Παντρεύτηκε μετά από επτά χρόνια σχέσης

Ο Λευτέρης Βαζαίος και η αγαπημένη του, Λένα Παπαγιάννη μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι δυο τους πλέον, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση τους με έναν νησιώτικό γάμο. Ο Λευτέρης Βαζαίος και η Λένα Παπαγιάννη παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Λαγονήσι με κουμπάρο τον Γιάννη Φυρογένη.

Οι φίλοι του Λευτέρη Βαζαίου συνόδευσαν τη Λένα Παπαγιάννη στην εκκλησία με το σκοπό του γάμου να ακούγεται από αρκετά βιολιά και λαούτα.

Μάλιστα όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες ο γάμος τους φαίνεται άκρως εντυπωσιακός. Ενώ από την άλλη το νυφικό της Λένας Παπαγιάννη "έκλεψε" για τα καλά τις εντυπώσεις. Να τονίσουμε πως πριν από μια εβδομάδα ακριβώς το επόμενο βήμα στην σχέση τους έκανε και ο Άκης Πετρετζίκης με την σύντροφό του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον γάμο του Λευτέρη Βαζαίου με την ένα Παπαγιάννη

Λευτέρης Βαζαίος - Παντρεύτηκε

Ο γάμος του Λευτέρη Βαζαίου

Παντρευτήκε με την Λένα Παπαγιάννη ο Λευτέρης Βαζαίος

Σε πελάγη ευτυχίας ο Λευτέρης Βαζαίος δίπλα στην αγαπηένη του

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας έχει απασχολήσει ο Λευτέρης Βαζαίος

Ο Λευτέρης Βαζαίος είχε παραχωρήσει συνέντευξη το 2019 στην εκπομπή «Όλα λάθος» όπου τα είχε "χώσει" κυριολεκτικά στον Ματθαίο Γιαννούλη. Μέσα σε όλα ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να αναφερθεί στο πρόσωπό του μιας και και η κόντρα τους είναι παραμένει αρκετά γνωστή.

Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τον ξέρω πάρα πολύ καλά, είναι μυθομανής. Οικονομικό πρόβλημα δεν είχα ποτέ. Πρόβλημα πάρα πολύ σοβαρό υγείας δεν είχα ποτέ.

Δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ μαζί του ποτέ ξανά. Έγραψα ένα τραγούδι που λέει "ούτε καλημέρα από δω και πέρα", έχει κάνει προσπάθειες να συνεργαστούμε, εγώ δεν θέλω, θέλω να είμαι μόνος μου και κοιτάω μπροστά».