«Ένας φίλος του Γιώργου Μαρίνου τον εξαφάνισε και με βρίζει επειδή θέλω να δω ότι είναι καλά»

Ξέσπασε η Άννα Φόνσου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ένας φίλος του Γιώργου Μαρίνου τον εξαφάνισε και με βρίζει επειδή θέλω να δω ότι είναι καλά»

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Δευτέρας (4/10) η Άννα Φόνσου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο και εξήγησε πως απλά θέλει ένα δείγμα πως είναι καλά και πως υπάρχει κάποιος που τον φροντίζει.

Ακόμα, αναφέρθηκε και πάλι στην υπέροχη σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το πόσο πολύ της λείπει η αγαπημένη ηθοποιός.

Οι δηλώσεις της Άννας Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο

«Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι ο μονός που έχει φιλοξενηθεί στο σπίτι του ηθοποιού. Αφού έφυγε, ένας φίλος του τον εξαφάνισε και με βρίζει επειδή θέλω ένα δείγμα ότι ο Γιώργος Μαρίνος είναι καλά», είπε αρχικά.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πρότεινε να με πάρουν στην ταινία “Περαστέ την πρώτη του μηνός” με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Χρωστάω στην Αλίκη Βουγιουκλάκη πάρα πολλά. Οι παραγωγοί μας ήθελαν ανταγωνίστριες με την Αλίκη, αλλά ήμασταν πολύ καλές φίλες. Δεν παίξαμε ποτέ μαζί για να μην χαλάσουμε τη φιλιά μας. Μου λείπεις πολύ Αλίκη και μέχρι σήμερα, το τηλεφώνημα στον αριθμό σου το κάνω κάθε μέρα.

Με τον Ντίνο Ηλιόπουλο ήμασταν ερωτευμένοι και δεν με πείραζε η διαφορά της ηλικίας μας. Χρωστάω στον Ντίνο ότι με έκανε πρωταγωνίστρια. Όταν γνώρισα τον άντρα μου και τον παντρεύτηκα, ο Ντίνος άργησε να μου μιλήσει».

«Ο Γιώργος Μαρίνος έχει χαθεί για να μείνει στο μυαλό του κόσμου όπως ήταν παλιά»

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας βρέθηκε πριν λίγο καιρό στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος είναι και νονός του, ξεκαθαρίζοντας τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο τηλεοπτικός «Φανούρης» αναφέρθηκε στη σχέση που είχε η οικογένειά του με τον Γιώργο Μαρίνο και την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε πως ούτε εκείνος έχει πλέον επαφές μαζί του παρόλο που ήταν πολύ κοντά στην παιδική του ηλικία.

«Λόγω συνεργασίας με τον πατέρα μου - ο οποίος είναι ο γνωστός μαέστρος Νίκος Δανίκας - , ο Γιώργος Μαρίνος πάντρεψε τους γονείς μου και με βάφτισε κιόλας. Δεν έχουμε καμία σχέση, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου. Εγώ νομίζω ότι ο Γιώργος Μαρίνος επίτηδες θέλει να μείνει στην καρδιά του κόσμου ως ο Γιώργος Μαρίνος που ξέρουμε, ο showman, ο τραγουδιστής, ο ηθοποιός. Μάλλον γι’ αυτό το λόγο έχει χαθεί.

Κωνσταντίνος Δανίκας Γιώργος Μαρίνος

Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος είναι καλά, αν συμβαίνει οτιδήποτε, κανένας δεν γνωρίζει. Τουλάχιστον από τον δικό μου κύκλο δεν γνωρίζει κανείς. Τελευταία φορά τον είδα σε μια θεατρική παράσταση πριν από πάρα πολλά χρόνια.

Σαν παιδί τον έζησα αρκετά, αλλά από κάποια ηλικία και μετά δεν είχαμε καμία σχέση. Τον θαυμάζω, με ενέπνευσε για τη δουλειά μου, αλλά μέχρι εκεί, πιο τυπικές σχέσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Δανίκας.