Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης - Σοβαρό τροχαίο για φίλο του Mad Clip

Έκκληση να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες κάνει ο πατέρας του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης - Σοβαρό τροχαίο για φίλο του Mad Clip

Ένας μήνας έχει περάσει από τη μέρα που ο Mad Clip έχασε τη ζωή του μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε κατά την επιστροφή του από τον γάμο φιλικό του ζευγαριού. Πριν λίγες ώρες, ένα νέο χτύπημα ήρθε για τον κύκλο του τράπερ μιας και έγινε γνωστό πως τράκαρε σοβαρά και ένας πολύ καλός του φίλος.

Ο Θανάσης, νοσηλεύεται σε ΜΕΘ διασωληνωμένος μετά το τροχαίο και η οικογένειά του προσπαθεί να βρει αυτόπτες μάρτυρες για να μάθουν τι έχει συμβεί. Και μάλιστα, η είδηση αυτή ήρθε τη μέρα που κυκλοφόρησε η φωτογραφία του Mad Clip μέσα από το νεκροτομείο.

Οι δηλώσεις του πατέρα του φίλου του Mad Clip για το τροχαίο

«Προσεύχομαι για εκείνον. Το λιοντάρι μου έχει λαβωθεί, δεν πρόκειται να κάνω πίσω», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή T-Live.

Μπουκάλια αλκοόλ και τριαντάφυλλα παντού - Πώς είναι σήμερα ο τάφος του Mad Clip

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τη μέρα που ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε κατά την επιστροφή του από τον γάμο ενός φιλικού του ζευγαριού.

Ο θάνατος του αγαπημένου τράπερ συγκλόνισε το Πανελλήνιο και στην κηδεία του συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου στο Παλαιό Φάληρο προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο σε έναν από τους τραγουδιστές της νέας γενιάς που άφησε το δικό του στίγμα.

Σήμερα, ο κόσμος συνεχίζει να επισκέπτεται τον τάφο του Mad Clip, αφήνοντας λουλούδια, φωτογραφίες, κεριά, ακόμα και μπουκάλια από ποτά.