«Έσπασε» τη σιωπή της για τον Λιβάνη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη - «Δεν έχουμε μιλήσει, δεν τον έχω...»

Απάντησε στην απόφασή του να μην παρευρεθεί στην ίδια εκδήλωση μαζί της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσπασε» τη σιωπή της για τον Λιβάνη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη - «Δεν έχουμε μιλήσει, δεν τον έχω...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (4/10) η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση του Γιώργου Λιβάνη να μην παρευρεθεί στην ίδια εκδήλωση που βρισκόταν και εκείνη.

Μετά από όσα έγιναν στο Survivor 4 και με τον τρόπο που εξελίχθηκε η σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη, ο Γιώργος Λιβάνης αποφάσισε να κρατήσει τις αποστάσεις του και να κόψει κάθε επαφή μαζί του.

Το σχόλιο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τον Γιώργο Λιβάνη

«Δεν είπε ότι είμαστε μαζί, είπε ότι δεν είμαστε φίλοι. Όταν είμαστε σίγουροι για κάτι 100% να είστε σίγουροι πως θα βγούμε να μιλήσουμε», είπε αρχικά για τον Σάκη Κατσούλη.

«Δικαίωμα του καθενός να λέει ότι θέλει, δεν μπορώ να έχω άποψη σε αυτό είναι απόφαση του Γιώργου. Δεν έχουμε μιλήσει, δεν τον έχω προσεγγίσει. Είναι ένα κομμάτι αυτό που το έχω αφήσει πίσω και εκείνος το έχει αφήσει πίσω και είναι λογικό να μην θέλει επαφές», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.

Η αποκάλυψη του Σάκη Κατσούλη για την σχέση του με την Μαριαλένα

«Η ατάκα ότι “δεν τα λέω” δεν έχει να κάνει με μένα. Ο ΣΚΑΙ με διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν λόγια των ανθρώπων του και ότι έγινε παραπληροφόρηση.

Με τη Μαριαλένα περπατάμε μαζί. Κάνουμε μαζί επιλογές, συζητάμε τα πάντα και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι κοροϊδία πλέον να λέμε ότι είμαστε φίλοι, δεν είμαστε φίλοι. Δεν μπορούμε να βάλουμε και την ταμπέλα ζευγάρι απλά προσπαθούμε να είμαστε κάθε μέρα και καλύτερα. Δεν υπάρχει άλλο ζευγάρι παγκοσμίως που να έχει βρεθεί στη ζούγκλα μετά από έναν χωρισμό, οπότε ήρθαμε πάρα πολύ κοντά».