«Λυπάμαι για κάποιες γνωριμίες» - Η απάντηση «καρφί» του Νίκου Μουτσινά για τη Μαρία Ηλιάκη

Μεγάλη ένταση ανάμεσα στους δυο τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λυπάμαι για κάποιες γνωριμίες» - Η απάντηση «καρφί» του Νίκου Μουτσινά για τη Μαρία Ηλιάκη

Τη δική του απάντησε θέλησε να δώσει το μεσημέρι της Δευτέρας (4/10) ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του, στην Μαρία Ηλιάκη η οποία παραπονέθηκε πως δεν την έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο να της ευχηθεί για τη γέννηση του παιδιού της.

Οι δύο πρώην συνεργάτες έχουν ανταλλάξει μερικά σχόλια μεταξύ τους ωστόσο μέχρι στιγμής φαίνεται πως δεν έχουν συναντηθεί για να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τη Μαρία Ηλιάκη

«Λυπάμαι ειλικρινά για κάποιες γνωριμίες στον χώρο. Συγγνώμη ρε παιδιά, δεν είπα να της ζήσει στην εκπομπή; Να την πάρω… Η χειρότερη ξέρεις ποια είναι. Δεν είναι η Μαρία -που είναι-, η άλλη… Η άλλη! Η άλλη είναι η χειρότερη που υπάρχει το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση! Να πάρουνε την προσωπικότητά τους και να έρθουν εδώ πέρα στην εκπομπή και να τα αφήσουν αυτά τα μηνύματα», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Όταν ο Μουτσινάς έκανε λογοπαίγνια για την ηλικία και την εμφάνιση μου κλεινόμουν σπίτι και έκλαιγα»

Συνέντευξη στην εκπομπή Τι λες τώρα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη παραχώρησε η "Μενεγάκη του κάμπου", Ντέμη Αγά. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά και τα σχόλια που κάνει την ώρα της Χρυσής τηλεόρασης για τις γκάφες και τις εμφανίσεις προσώπων της επαρχιακής τηλεόρασης και μη.

Ωστόσο, έκανε και μια εξομολόγηση για την ίδια. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως όταν ο παρουσιαστής ξεκίνησε να την σχολιάζει, κλεινόταν σπίτι της και έκλαιγε.

«Πρώτη φορά πλάνο μου έπαιξε ο αγαπημένος μου φίλος Νίκος Μουτσινάς. Στην αρχή όταν έπαιζε πλάνα από την εκπομπή μου και έκανε λογοπαίγνια με την ηλικία μου και την εμφάνισή μου, κλεινόμουν δύο μέρες στο σπίτι, κρυβόμουν κάτω από την κουβέρτα και έκλαιγα. Με έκανε να κλαίω... Μετά από δύο χρόνια λοιπόν το φιλοσόφησα και είπα ότι μ΄αρέσει. Και τώρα πια μ΄αρέσει!», είπε μεταξύ άλλων η Ντέμη Αγά στην πρεμιέρα της εκπομπής(δείτε βίντεο).