Συγκλονίζει η Μιμή Ντενίση: «Μου λέει: "Μιμή εδώ θα αφήσουμε τα κόκκαλά μας"»

Η εξομολόγησή της για τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Μιμή Ντενίση: «Μου λέει:

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (4/10) η Μιμή Ντενίση, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην νέα ταινία της, το «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους σε λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός περιέγραψε ένα σκηνικό που συνέβη στα γυρίσματα, όταν οι κομπάρσοι "επιτέθηκαν", στο πλαίσιο του σεναρίου, σε εκείνη και τον Λεωνίδα Κακούρη.

Οι δηλώσεις της Μιμής Ντενίση

«Όταν φτάσαμε στον Πολιχνίτο, έπρεπε να αρχίσει η καταστροφή, Όπου περπατούσαμε στον δρόμο εγώ με τον Λεωνίδα Κακούρη, πλήθος μας έσπρωχνε και σκότωναν τον άντρα μου, τον Κακούρη. Όλο το χωριό ήταν κομπάρσοι, όλο. Οι άνθρωποι έμειναν μέχρι τις 6 το πρωί, 3-5 βράδια. Τους λέει λοιπόν ο βοηθός, θα τρέχετε και θα σπρώχνετε.

Είχαμε πάρα πολλούς κασκαντέρ και όλοι ήταν Βούλγαροι -εμείς δεν έχουμε τέτοια σχολή- καταπληκτικοί. Αρχίζουν να τρέχουν, έρχονται οι Τσέτες, αρπάζουν τον Κακούρη -εγώ πρέπει να σταθώ να κλαίω. Όμως, το χωριό που έχει οργιάσει, ενώ εγώ εδώ είμαι στο κλάμα, συνεχίζουν πίσω να σπρώχνουνε, όπου πέφτουμε με την Αναστασία και χανόμαστε ξαφνικά από το πλάνο. Σηκωνόμαστε και λέω παιδιά δεν θα σπρώχνετε τόσο, δεν είναι αληθινό πρέπει να γίνει λίγο πιο μαλακά.

Βγαίνουν οι Τσέτες με τα όπλα, μας πιάνουν με τον Κακούρη να μας κοπανάνε. Μου λέει: «Μιμή εδώ θα αφήσουμε τα κόκκαλά μας». Αυτοί μας χτύπαγαν κανονικά», είπε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

«Ακόμα δεν πιστεύω πως έφυγε»

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η σημερινή μέρα για τη Μιμή Ντενίση, καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που άφησε την τελευταία της πνοή η αγαπημένη της μητέρα. Η ηθοποιός, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μερικά πολύ γλυκά λόγια για εκείνη.

Η Μιμή Ντενίση έχει εξηγήσει πολλές φορές πόσο πολύ την επηρέασε ο θάνατος της μαμάς της, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει πως δυσκολεύεται πολύ να επισκεφθεί τον τάφο της καθώς σφίγγεται το στομάχι της.

«Ένας χρόνος χωρίς τη μαμά! Κι ακόμα δεν πιστεύω πως έφυγε!! Όρθια χαμογελαστή λες κι έφευγε ταξίδι!! Έτσι την έχω στον νου μου και τη θαυμάζω για ό,τι έκανε στη ζωή της. Πνευματώδης δυνατή γενναιόδωρη καλλιεργημένη προχωρημένη φιλοσοφημένη. Ό,τι είμαι κι ό,τι έχω καταφέρει προέρχεται από εκείνη!!

Με στήριζε με δικαιολογούσε δεν μ΄ άφηνε να δειλιάζω ποτέ. Κυρίως, όμως, ήταν η έμπνευση μου κι ο συνομιλητής μου σε κάθε σχέδιο. Σ΄ εκείνη διάβαζα πάντα τα έργα μου σ΄ εκείνη περιέγραφα τα σχέδια και τα όνειρα μου. Και πάντα είχε μια ακόμα ιδέα να προσθέσει. Μεγάλο κενό η απουσία της.

Είναι, όμως, πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας κάθε μέρα. Η κόρη μου, η αδερφή μου, ο ανιψιός μου, όλοι είμαστε συνέχεια αυτής της μοναδικής γυναίκας που ήταν η μητέρα μου!! Αύριο είναι το ετήσιο μνημόσυνο. Για να τη φέρουμε στην μνήμη των άλλων. Όχι στην δική μας γιατί εκεί μένει μόνιμα!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.