Συγκινεί η εξομολόγηση του Άνταμ Κοντοβά - «Πουλούσα παπούτσια στο Μοναστηράκι πριν...»

Όλα όσα αποκάλυψε για το παρελθόν του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί η εξομολόγηση του  Άνταμ Κοντοβά - «Πουλούσα παπούτσια στο Μοναστηράκι πριν...»

Στην χθεσινή 4/10 εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2night show», καλεσμένοι ήταν οι τρεις κριτές του Game of Chefs προκειμένου να συναντήσουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων ο Άνταμ Κοντοβάς "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για την παλιότερη δουλειά του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: πως «Όταν δούλευα στο Μοναστηράκι για αρκετά χρόνια γίνονταν πολλά λάθη με τα παπούτσια που πουλούσα. Αν με βλέπει τώρα κάποιος ζητάω συγνώμη.

Είχαμε κάνει ένα λάθος στα παπούτσια και ήταν ένα 36 και ένα 36,5 νούμερο. Έρχεται μια κοπέλα και τα δοκιμάζει και όταν μου είπε πως το αριστερό δεν της έκανε, απάντησα πως θα ανοίξει γιατί είναι η φόρμα του τέτοια».

«Τελικά τα πήρε. Την άλλη μέρα, όπως είμαστε στο μαγαζί, την βλέπω πως ανεβαίνει τη σκάλα με τον πατέρα της. Έφυγα κατευθείαν και πήγα επάνω στην αποθήκη».

Και στην συνέχεια εξομολογήθηκε «Μέχρι τα 24 μου χρόνια δούλευα στο Μοναστηράκι και δεν είχα πάρει ακόμα την απόφαση να ασχοληθώ με την μαγειρική».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Άνταμ Κοντοβά

Η συγκινητική αποκάλυψη του Άνταμ Κοντοβά - "Είχα ένα τροχαίο και παραλίγο να..."

Μια πολύ συγκινητική στιγμή είχε η audition του Μαρίνου Τσακλάνου στο αποψινό (21/9) επεισόδιο του Game of Chefs, στην διάρκεια της οποίας ο κριτής Άνταμ Κοντοβάς προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Ο Μαρινός αφού ετοίμασε το πιάτο του, ανέφερε στους τρεις κριτές πως γνώρισε την μητέρα του στα 19 του ενώ όταν είχε ένα τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να χάσει την όραση του.

«Γεννήθηκα στην Χαλκίδα, κατέληξα στην Χαλκίδα μετά πήγα στην Κρήτη έζησα λίγο με την γιαγιά και αυτό μου έκανε καλό. Η μάνα μου ήταν στην Κρήτη, είδα την μάνα μου στα 19 μου είχανε χωρίσει οι γονείς μου και πήγε η μάνα μου στην Κρήτη και εγώ όταν απολύθηκα από τον στρατό πήγα στην Κρήτη. Έμενα με τον πατέρα μου και τα 4 αδέρφια μου. Ο λόγος είναι ότι όταν ήμουν πέμπτη δημοτικού η μάνα μου τώρα για καυγάδες γνωρίζεται όλοι πως είναι στις οικογένειες, έφυγε πήγε στην μάνα της στον πατέρα της, στον παππού μου στην γιαγιά μου και έζησε εκεί πέρα. Εγώ προσωπικά την ίδια στα 19 μου όταν απολύθηκα όταν βγήκα από τον στρατό, ξέραμε μετά που είναι», δήλωσε ο Μαρίνος.

Η δήλωση αυτή στάιθηκε αφορμή για τον καταξιωμένο σεφ να αποκάλυψει πως και ο ίδιος είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα στα πρώτα βήματα της καριέρας του.

«Μαρίνο είχα και εγώ ένα τροχαίο ατύχημα όταν ξεκίναγα την μαγειρική πολύ σοβαρό και παραλίγο να μην γίνω μάγειρας. Τελικά όμως εντάξει καλά πήγε και είμαστε εδώ και τα λέμε τώρα». Άκρως συγκινητική στιγμή ήταν και όταν η Βανέσα Βενέτη εξομολογήθηκε μια ιστορία με το παιδί της.