Στη δημοσιότητα η περιουσία του Ανέστη Βλάχου - Αυτά διεκδικούν η κόρη και ο γιος του

Τα άφησε πίσω του ο ηθοποιός και τώρα τα παιδιά του βρίσκονται στα μαχαίρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στη δημοσιότητα η περιουσία του Ανέστη Βλάχου - Αυτά διεκδικούν η κόρη και ο γιος του

Χαμός επικρατεί με την περιουσία που άφησε πίσω του ο Ανέστης Βλάχος, πριν καν περάσουν 40 ημέρες από το θάνατο του, που σκόρπισε την θλίψη. Ο γιος του θεωρεί την ιδιόχειρη διαθήκη που έχει η αδερφή του πλαστή και θα κινηθεί νομικά με σκοπό να λάμψει η αλήθεια, καθώς δεν πιστεύει πως ο πατέρας του δεν του άφησε τίποτα.

Στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε συνέντευξη ο Ανέστης, εγγονός του σπουδαίου ηθοποιού, για τη δικαστική διαμάχη του πατέρα του με τη θεία του και έκανε αποκαλύψεις.

«Είναι δύσκολη η απώλεια, 40 μέρες χωρίς τον παππού μου. Μου λείπει η παρουσία του και οι συμβουλές του. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε. Δεν πρόκειται για δύο οικογένειες που έχουν χωριστεί για τη διαθήκη, είναι μία οικογένεια», είπε αρχικά ο Ανέστης Βλάχος.

Ο Ανέστης Βλάχος συνέχισε: «Η οικογένειά μας είναι η μία από τον πρώτο γάμο του παππού μου και η άλλη από τον δεύτερο. Δεν θα ήθελα να πάρω θέση στο ζήτημα της διαθήκης, αφορά τον πατέρα μου και τη θεία μου. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας προσευχόμαστε να πρυτανεύσει η λογική».

Αυτή είναι η περιουσία του Ανέστη Βλάχου

«Αυτό που υπάρχει σαν περιουσία είναι ένα σπίτι και κάποια αγροτεμάχια. Δεν είναι τόσο μεγάλο το ζήτημα. Θέλω και εύχομαι ο μπαμπάς μου με τη θεία μου να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να πρυτανεύσει η λογική», πρόσθεσε ο Ανέστης Βλάχος.

«Και για αυτό κοιμάμαι ήσυχα» - Η ανάρτηση του γιου του μετά τον χαμό με την διαθήκη

"Σφαγή" επικρατεί στην οικογένεια του Ανέστη Βλάχου, 40 μέρες μετά τον θάνατο του. Όλα ξεκίνησαν από την διαθήκη, με τον γιο του, Ηρακλή, να προχωρά σε μια ανάρτηση όλο νόημα.

«Το έχω ξαναγράψει. Ήμουν “παιδί του δρόμου”. Έπαιξα και μεγάλωσα στον δρόμο. Δεν άφησα όμως τον Πατέρα μου να πεθάνει. Δεν τον έκλεψα. Δεν πλαστογράφησα. Δεν τον καταχράστηκα.

Και για αυτό κοιμάμαι ήσυχα… Έστω και στον δρόμο, εκεί που ανήκω…».

Το έχω ξαναγράψει Ήμουν "παιδί του δρόμου" Έπαιξα και μεγάλωσα στον δρόμο Δεν άφησα όμως τον Πατέρα μου να πεθάνει Δεν...

Posted by Iraklis A. Vlachos B on Saturday, October 2, 2021