«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ! Δεν έχω δει την Καραβάτου και τον Κατσούλη μετά το διαζύγιο»

«Εγώ είμαι και με τους δύο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ! Δεν έχω δει την Καραβάτου και τον Κατσούλη μετά το διαζύγιο»

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το διαζύγιο του Κρατερού Κατσούλη με την Κατερίνα Καραβάτου. Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος θέλησε να τον ρωτήσει αν γνώριζε πως θα ανακοίνωναν και δημόσια το τέλος του γάμου τους και αν κρατούν επαφές.

«Η αλήθεια είναι για ένα τόσο προσωπικό ζήτημα δεν είχαμε κάποια συγκεκριμένη εικόνα, δεν γνωρίζαμε κάτι τέτοιο. Οπότε δεν έχω να σχολιάσω κάτι», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στεναχωρήθηκα σίγουρα και δεν τους έχω δει κιόλας μετά το διαζύγιο. Εγώ είμαι και με τους δύο. Χωριστά βέβαια, δεν έχει τύχει να βρεθούμε όλοι μαζί, αλλά επικοινωνούμε τακτικά και με την Κατερίνα και με τον Κρατερό».

Να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει προχωρήσει στην ζωή της πια! Δείτε εδώ τον νέο της σύντροφο.

Η Κατερίνα Καραβάτου "σπάει" την σιωπή της για πρώτη φορά και μιλά για τον Κατσούλη

Μπορεί το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν την πλησίασαν οι δημοσιογράφοι και την ρώτησαν για τον Κρατερό Κατσούλη να μην αντέδρασε με τον πιο ήρεμο τρόπο (δείτε εδώ βίντεο) αλλά στην κάμερα του Happy Day η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να παραχωρήσει κάποιες δηλώσεις μιλώντας και για το διαζύγιό της.

Η παρουσιάστρια του Mega μίλησε στην δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή και ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ!

«Για όλη αυτή την κατάσταση δεν θέλω να μιλάω, να πω την αλήθεια. Ότι ήταν να πούμε, νομίζω ότι το είπαμε μέσα από την ανακοίνωση που βγάλαμε και έστειλε ο δικηγόρος μας. Είναι μια πολύ συνειδητή μας απόφαση αυτό για να προστατέψουμε τα παιδιά μας».

«Με τον Κρατερό είμαστε οι γονείς της Αέλιας και του Αρίωνα και είναι ότι πιο σημαντικό» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. «Ήταν μια αλλαγή την οποία νομίζω πως την είχα μεγάλη ανάγκη».

«Την ώρα που γίνεται η αλλαγή ζορίζεσαι. Μετά καταλαβαίνεις και γιατί έγινε και αισθάνεσαι καλύτερα και προχωράς πιο δυνατός μπροστά».