Σοκ στον αέρα του MEGA Καλημέρα - «Ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι μου»

«Την επομένη ημέρα συνέχισα κανονικά την παράσταση»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σοκ στον αέρα του MEGA Καλημέρα - «Ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Σόφη Ζαννίνου, όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε για τους άνδρες της ζωής της, τον αυστηρό πατέρα της αλλά και το πως περνάει στον ελεύθερο της χρόνο.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη καθώς είχε αναφέρει πως πριν από δυο χρόνια κόντεψε να χάσει την ζωή της. Μιλώντας για τις συνεργασίες που έχει κάνει, η Σόφη Ζαννίνου είπε: «Μόνο από δύο ανθρώπους πέρασα άσχημα σε συνεργασίες.

Και ήταν και οι δύο άνδρες, κωμικοί. Και στις δύο φορές είχε επιτυχία και ίσως αυτό να ήταν ασυγχώρητο. Δεν είχαμε να μοιράσουμε τίποτα. Πολύ γνωστοί κωμικοί, ο ένας έχει πεθάνει και ο άλλος κοντά είναι, είμαι και μεγαλοκοπέλα, στα 71 είμαι».

Για τον πατέρα της, είπε: «Ήταν σκληρός άνθρωπος και αυστηρός. Επίσης ήταν μανιακός με την ώρα, και για αυτό είμαι και εγώ έτσι. Πάντα πάω ένα τέταρτο νωρίτερα στα ραντεβού μου. Έχω φάει χαστούκια έξω από την “Παλιά Αθήνα” από τον πατέρα μου γιατί άργησα να πάω στην πρόβα.

Όταν γεννήθηκα δεν ήθελε κορίτσι, και όταν ήρθε στο μαιευτήριο ο πατέρας μου απαγορευόταν να με δει. Έδωσε ένα πενηντάρικο σε μια νοσοκόμα για να με δει, και όταν είδε ότι είμαι κορίτσι ζήτησε το πενηντάρικο πίσω!», περιέγραψε γελώντας.

«Στον έρωτα οι επιλογές μου δεν ήταν πάντα επιτυχημένες. Δεν είχα επιτυχία, δεν είχα σουξέ. Έκανα λάθος επιλογές. Βέβαια βρέθηκα με εξαιρετικούς ανθρώπους που όμως δεν ήταν γεννημένοι για αυτό. Ήταν για άλλες σχέσεις. Έχω συγχωρήσει πράγματα και δεν έχω μετανιώσει. Δε σκέφτηκα να ξαναπαντρευτώ. Έχω χωρίσει από το 2003.».

Τέλος, η Σόφη Ζαννίνου αποκάλυψε και μια πολύ δύσκολη στιγμή που έζησε τη διάρκεια παράστασης: «Όταν έπαιζα με το Χάρρυ Κλυνν ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι. Πήγα στο νοσοκομείο την ίδια μέρα, και την επομένη συνέχισα κανονικά την παράσταση».

Οι δηλώσεις της Σόφης Ζαννίνου

Σόφη Ζαννίνου: «Πριν από δύο χρόνια πήγα να πεθάνω! Φώναξα την κόρη μου και...»

Τη Σόφη Ζαννίνου υποδέχτηκαν στην εκπομπή «The 2Night Show». Η ηθοποιός παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη για την καριέρα της ενώ αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της ζωής της.

«Στην εποχή μας το σεξ δεν είναι πια ακριβό. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η σεξουαλική πείνα. Πώς μπορείς να κάνεις σεξ με μία γυναίκα που δεν σε θέλει;», είπε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο του θεάτρου.

«Όσοι νομίζουν ότι είναι κάτι ας καταλάβουν ότι ένας κορωνοϊός σε τελειώνει μέσα σε 5 ημέρες. Εγώ πριν από 2 χρόνια έπαθα κάτι που ακόμα δεν ξέρω τι ήταν – μου πέρασε ότι μπορεί να ήταν κορωνοϊός αλλά δεν ήταν – και πήγα να πεθάνω. Φώναξα την κόρη μου να ξέρει σε ποιον συμβολαιογράφο έχω πάει. Εγώ όμως ήξερα το μυστικό, δεν είσαι τίποτα. Είναι στο χέρι σου να χαρείς τη ζωή, ή να πολυαγχωθείς και να μην παίρνουμε τον εαυτό μας στα σοβαρά».