Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη: Το όνομα που θα δώσουν στο δεύτερο παιδάκι τους

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη: Το όνομα που θα δώσουν στο δεύτερο παιδάκι τους

Πριν από λίγες ημέρες η Γαλάτεια Βασιλειάδη γέννησε (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση) και για πρώτη φορά μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο αποκαλύπτουν το φύλο, το όνομα που θα του δώσουν, τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης αλλά και τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί μέχρι τώρα – παρότι έχει γίνει η πρόταση γάμου.

Έχετε προετοιμαστεί για τον τοκετό;

Γαλάτεια: Επειδή είμαι πολύ οργανωτικός άνθρωπος, έχω ετοιμάσει ήδη από τότε που ήμουν έξι μηνών τόσο τη βαλίτσα με τα πράγματα μου όσο και τη βαλίτσα του Γιώργου που θα με συνοδεύσει. Βέβαια, δεν σου κρύβω ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχα συσπάσεις και ήμουν σίγουρη ότι γεννάω. Το είπα στον Γιώργο και πήγαμε κατευθείαν στο μαιευτήριο! Αλλά ο γιατρός μας μας είπε ότι ήταν λάθος συναγερμός.

Γιώργος: Στο πρώτο μας παιδί ήμουν μέσα στον τοκετό και έκοψα και τον ομφάλιο λώρο. Εγώ που αν δω λίγο αιματάκι, λιποθυμώ, είχα απίστευτη ενέργεια. Το έζησα στο φουλ και θα λέω πάντα ότι ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Τώρα ζήτησα από τον γιατρό της να βοηθήσω κιόλας. Θέλω να ξεγεννήσω τη Γαλάτεια.

Έχετε σκεφτεί τι όνομα θα δώσετε στο μωρό σας;

Γιώργος: Ο Άγγελος δεν πήρε το όνομα... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr