Η αιχμηρή δήλωση της Ματίνας Ζάρα για τον Λάμπρο Χούτο - «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανένωσης»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η αιχμηρή δήλωση της Ματίνας Ζάρα για τον Λάμπρο Χούτο - «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανένωσης»

Το πρωί της Τρίτης 5/10, η Ματίνα Ζάρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό». Μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για την ζωή της αλλά και τα προσωπικά της καθώς σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πως η ίδια μαζί με τον Λάμπρο Χούτο αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: Ήμασταν μαζί σχεδόν 2 χρόνια, δεν είχαμε χωρίσει καθόλου μέσα σε αυτό το διάστημα. Μέναμε μαζί, συζήσαμε σχεδόν κατευθείαν. Μέχρι τώρα ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου. Μου είχα κάνει τρεις φορές πρόταση γάμου. Το μονόπετρο το επέστρεψα.

Όταν δύο άνθρωποι βλέπουν ότι δεν πάει άλλο η σχέση, το ώριμο πράγμα είναι να καθίσουν να το συζητήσουν και να το λήξουν για να προλάβουν τον γάμο. Ο γάμος θα γινόταν στην Σκιάθο. Ήταν οι συγγενείς μου στο νησί, από το εξωτερικό, είχαν πάει τα λουλούδια, κομμωτές, όλοι.

Εγώ τον έπιασα και του είπα θέλω να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Νομίζω ήταν κάτι που το νιώσαμε και οι δύο. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. προς Θεού!. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ»

«Βρεθήκαμε μετά με τον Λάμπρο στην Αθήνα, όταν γυρίσαμε. Πήγα σπίτι, πήρα τα πράγματά μου, όλα καλά. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανένωσης».

Οι δηλώσεις της Ματίνας Ζάρα στην εκπομπή «Το Πρωινό»

Ματίνα Ζάρα για Λάμπρο Χούτο: «Είχαμε τα θέματά μας και με τον καιρό φούντωσαν»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας (6/9), η Ματίνα Ζάρα, η οποία μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της και τη ματαίωση του γάμου της με τον Λάμπρο Χούτο.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους έφτασαν στον χωρισμό, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μίας επανασύνδεσης.

«Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε και εμείς τα θέματά μας τα οποία με τον καιρό φουντώσανε. Καταλάβαμε έστω και λίγες μέρες πριν το γάμο ότι θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους.

Έχουμε μιλήσει μετά τον χωρισμό, συναντηθήκαμε και στην Αθήνα, όλα έληξαν σε πολύ φιλικό επίπεδο. Μπορείς να πεις ότι χωρίσαμε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Υπήρχαν θέματα και όταν βλέπεις ότι εσύ και ο άνθρωπος που ήταν απέναντί σου δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις, αυτό που εμείς κάναμε είναι ότι κάτσαμε κάτω σαν ώριμοι άνθρωποι, το συζητήσαμε και είπαμε να μην προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Να προλάβουμε το γάμο και να συνεχίσουμε τη ζωή μας.

Όταν έγινε αυτό ήμασταν Σκιάθο. Οι γονείς μου έχουν σπίτι εκεί. Ήταν εκεί και όλοι οι καλεσμένοι του γάμου. Καθίσαμε μαζί τους και τους εξηγήσαμε ότι θα ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους. Σεβάστηκαν την απόφασή μας και όλα καλά. Δεν έχω ακολουθήσει τον Λάμπρο στο Instagram αλλά σημασία δεν έχει τι κάνουμε στα social αλλά τι κάνουμε στην πραγματική ζωή. Δεν είμαστε τσακωμένοι, όλα καλά», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο αν θα είναι ξανά μαζί στο μέλλον, η Ματίνα Ζάρα είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις. Έχω μάθει στη ζωή μου να μην λέω ποτέ. Υπάρχει αγάπη και του εύχομαι τα καλύτερα αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε χωρισμένοι».