Γιώργος Λιανός: Μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της νεογέννητης κόρης του

Και είναι μια σκέτη γλύκα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιανός: Μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της νεογέννητης κόρης του

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του διανύει ο Γιώργος Λιανός, καθώς πριν από μερικούς μήνες έγινε τρίτη φορά μπαμπάς. Η αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους και όπως είχε δηλώσει ο παρουσιαστής, παραλίγο να μην βρεθεί στο μαιευτήριο την ώρα της γέννας.

Όταν λοιπόν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς παρουσιάζει το The Voice, απολαμβάνει κάθε ώρα που έχει κενή με τα παιδιά του. Μάλιστα, κάνει αρκετές αναρτήσεις στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Πριν μερικά λεπτά, πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε την φωτογραφία που δημοσίευσε με την νεογέννητη κορούλα του, καθώς ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να μας δείξει το προσωπάκι της.

Η φωτογραφία του Γιώργου Λιανό με την νεογέννητη κόρη του

«Η μικρή μας έχει πάρει τα μυαλά! Νομίζω είναι η μετεμψύχωση της Ρένας Βλαχοπούλου»

Στο Καλό Μεσημεράκι εισέβαλε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/9) ο Γιώργος Λιανός, λίγο πριν την πρεμιέρα του The Voice. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στην νεογέννητη κορούλα του.

«Στα χαρτιά έχω τέσσερα παιδιά. Ξυπνάω νωρίς για να προλαβαίνω να κάνω τα παιδιά. Μια χαρά είναι αυτό το κομμάτι. Η μικρούλα κοντεύει τώρα τους επτά μήνες. Μας έχει πάρει τα μυαλά. Γελάει συνέχεια, έχει το χαμόγελο του Τζόκερ. Νομίζω είναι η μετεμψύχωση της Ρένας Βλαχοπούλου.

Σενάριο για το Survivor δεν έχω, αλλά λογικά θα το μάθω τρεις ώρες πριν πετάξουμε. Κάπως έτσι έγινε και πέρσι. Υπάρχει μια πιθανότητα να γίνει, ναι».