Σοφία Μουτίδου: Έδειξε για πρώτη φορά τον σύντροφό της

Full in love λέμε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σοφία Μουτίδου: Έδειξε για πρώτη φορά τον σύντροφό της

Η Σοφία Μουτίδου έχει απασχολήσει κυρίως τα μέσα, με την δουλειά της καθώς είναι αρκετά γνωστή στο ευρύ κοινό από τις συμμετοχές της σε διάφορες σειρές στην τηλεόραση αλλά και το θέατρο.

Μετά από τον μεγάλο σάλο που είχε δημιουργηθεί με τις τελευταίες δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου καθώς ασχολείται επίσης και με το Youtube, η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Love it» αποκάλυψε σήμερα 5/10 τον σύντροφο της.

Μέσα σε όλα η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να πλέει σε πελάγη ευτυχίας τον τελευταίο καιρό καθώς δεν δίστασε να αποκαλύψει στο κοινό της τον αγαπημένο της σύντροφο.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Σοφίας Μουτίδου

Η άγνωστη ιστορία με τον πρώην σύζυγό της Σοφίας Μουτίδου

Η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου, ή αλλιώς «Αγλαΐα» από το Καφέ της Χαράς», μερικούς μήνες μετά την αυτοκτονία του πρώην άντρα της, μιλά για πρώτη φορά για το θέμα.

«Είναι η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου. Δεν το έχω διαχειριστεί αυτό, κανείς μας δεν είναι καλά. Πήραμε κάποιες πρώτες συμβουλές, τόσο εγώ, όσο και το παιδί από την Μέριμνα και θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις και το χειμώνα. Είμαστε σε καλό δρόμο ως προς την διαχείριση που κάνει το παιδί, αλλά εγώ δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει ακόμα», είπε η ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα «Αγορά»

Τι τον οδήγησε όμως σε αυτό το σημείο; «Κανείς δεν ξέρει. Απ’ ό, τι μπορώ να καταλάβω ήταν κάτι τελείως παρορμητικό. Δεν το είχε σχεδιάσει», απάντησε η Σοφία Μουτίδου, που γνωρίσαμε ως «Αγλαΐα» από το Καφέ της Χαράς».

Και δήλωσε για τον πρώην άντρα της: «Ήμασταν ερωτευμένοι και αυτό έμεινε μέχρι το τέλος. Πανικόβλητη αγάπη μέχρι την τελευταία στιγμή. Χωρίσαμε γιατί ήμασταν πιο ειλικρινείς από τους άλλους. Ποιος έχει τα κότσια να πει “ως εδώ η σχέση μου, όμως από εκεί και πέρα εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια;». Δείτε το πρόσωπό του, όπως δημοσιεύτηκε στο Iefimerida:

Συγκλονίζει η «Αγλαΐα» από το Καφέ της Χαράς»! Δείτε το πρόσωπο του άντρα της που αυτοκτόνησε!