Σπάνια εμφάνιση Σπανούλη - Χοψονίδου! Δεν άφησε στιγμή το κινητό της

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπάνια εμφάνιση Σπανούλη - Χοψονίδου! Δεν άφησε στιγμή το κινητό της

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι άκρως ερωτευμένοι ενώ ο ίδιος δεν διστάζει κάθε λεπτό να αποθεώνει την αγαπημένη του σύντροφο. Μάλιστα, πριν από καιρό είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά πως: «Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για μένα».

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι αρκετά ενεργό επίσης και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς όπου δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από τη καθημερινότητά τους. Να θυμίσουμε πως είναι αρκετά πολυάσχολοι μιας και έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τον Βασίλη Σπανού και την Ολυμπία Χοψονίδου σε σπάνια εμφάνιση στο Ηρώδειο για να δουν τον "Ορέστη". Από την άλλη η ίδια δεν άφησε στιγμή το κινητό της από τα χέρια της αφού ήταν σε συνεχόμενη επικοινωνία με τα παιδιά της.

Αποκλειστικές φωτογραφίες Σπανούλη - Χοψονίδου

Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι Σπανούλη - Χοψονίδου

Χοψονίδου - Σπανούλης: Κοινή εμφάνιση

Αποκλειστική φωτογραφία του Σπανούλη με την Χοψονίδου

Η βράβευση του Βασίλη Σπανούλη στο Καραϊσκάκη

Άκρως συγκινητικές ήταν οι στιγμές στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» πριν τον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για την Σούπερ Λίγκα. Ο Βασίλης Σπανούλης, ήταν εμβληματικός αρχηγός της ομάδας μπάσκετ για έντεκα χρόνια πριν πάρει την απόφαση να αποσυρθεί.

Έτσι, τιμήθηκε από την ΠΑΕ και από τον , Βαγγέλη Μαρινάκη στο κέντρο του γηπέδου, με 25 χιλιάδες φίλους της ομάδας να χειροκροτούν και να αποθεώνουν τον 39χρονο πρώην γκαρντ.

Όπως και ο ίδιος ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε, δε περίμενε να ζήσει κάτι τέτοιο και να βραβεύεται στο «ναό του ποδοσφαίρου», Στην συνέχεια, ο πρώην μπασκετμπολίστας κατευθύνθηκε προς την Θύρα 7 με υψωμένες γροθιές και χαιρέτησε τον κόσμο σε όλες τις εξέδρες του γηπέδου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κοινοποίησε βίντεο από τη στιγμή της βράβευσης του «V-Span», στον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube.

Το βίντεο με τον Βασίλη Σπανούλη