Ναστάζια Μητροπούλου: «Έχω κάνει δύο εγχειρήσεις γιατί κόντεψα να μείνω παράλυτη»

«Ο ξυλοδαρμός ήταν πολύ άσχημος. Αλλά είναι και τα ψυχικά τραύματα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ναστάζια Μητροπούλου: «Έχω κάνει δύο εγχειρήσεις γιατί κόντεψα να μείνω παράλυτη»

Η Ναστάζια Μητροπούλου "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε το πρωί της Τρίτης 5/10 στην εκπομπή του MEGA «MEGA Καλημέρα». Μέσα σε όλα η ίδια αναφέρθηκε για την βάρβαρη κακοποίηση που υπέστη από τον πρώην σύντροφό της.

Η ίδια ανέφερε πως: «Έχω κάνει δύο εγχειρήσεις γιατί κόντεψα να μείνω παράλυτη. Ήταν σπασμένη η μέση μου. Είχα επιπλοκές στην κοιλιακή χώρα και τώρα περιμένω να κάνω την τρίτη επέμβαση. Ο ξυλοδαρμός ήταν πολύ άσχημος. Αλλά είναι και τα ψυχικά τραύματα»

Η Ναστάζια Μητροπούλου συμπλήρωσε: «Πλέον είμαι ελεύθερη από όλα τα βάσανα που είχα τόσο καιρό. Έχει μείνει μόνο το σωματικό μέρος πια. Όλες οι γυναίκες έχουμε δύναμη αλλά φοβόμαστε».

Τα ψυχικά της τραύματα, όπως επεσήμανε η ίδια, δεν έχουν γιατρευτεί ακόμα: «Είχα προτάσεις για δουλειά αλλά είχα κρίσεις πανικού και κατάθλιψη. Δεν μπορούσα άλλο».

Οι δηλώσεις της Ναστάζια Μητροπούλου

Τι είχε αποκαλύψει τότε η Ναστάζια Μητροπούλου για το περιστατικό

«Είχαμε πάει Ναύπλιο με τη μητέρα μου και γυρίσαμε σπίτι. Εκείνη έφυγε και κατέβηκε στον Γαλατά και το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι ήταν ότι σκεφτόμουν τι ώρα να έφτιαχνα το τσάι της μαμάς. Αυτή είναι η τελευταία μου ανάμνηση. Ο αδελφός μου άκουσε ένα μπαμ και έτρεξε να δει τι έγινε. Φοβήθηκε πολύ και πήρε τηλέφωνο τη μητέρα μου να έρθει. Εγώ ξύπνησα μέσα στο αυτοκίνητο και λέω πού είμαι…τι γίνεται…ήμουν μέσα στα αίματα. Λιποθύμησα; Γλίστρησα; Δεν ξέρω…»