Η τρομερή αποκάλυψη της Κάρμεν Ρουγγέρη για την σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα»

«Έγινε μεγάλη φασαρία»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η τρομερή αποκάλυψη της Κάρμεν Ρουγγέρη για την σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του MEGA «Πάμε Δανάη», όπου μέσα σε όλα μίλησε για άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς «Δέκα λεπτά κήρυγμα».

Μάλιστα, πριν από καιρό η ηθοποιός είχε ξεσπάσει επίσης λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν ο βιασμός ενός ανήλικου παιδιού να παραγράφεται στα 15 χρόνια. Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Για εμένα ήταν ένας σταθμός αυτή η σειρά. Βρήκα πολύ ενδιαφέρον ότι είχε να κάνει με τη νεολαία. Περίμενα την επιτυχία της σειράς γιατί απευθυνόταν σε νεολαία, και τα παιδιά που έπαιζαν κέρδισαν το κοινό τους. Η Ντίνα Παντελέων που έγραψε τη σειρά ζούσε στο σπίτι της τα προβλήματα της νεολαίας».

«Η Κικίτσα είναι ένας ρόλος που λάτρεψα. Δε δυσκολεύτηκα, μου πήγαινε πολύ αυτό που έκανα. Στην προσωπική μου ζωή δεν επεμβαίνω τόσο, αλλά τον χάρηκα πολύ αυτό το ρόλο. Δεν είχα καταλάβει ότι θα κάνει τόσο επιτυχία αυτός ο ρόλος.

Έχει τύχει ως Κικίτσα να περπατάω σε ένα πάρκο, και τέσσερα αγοράκια με αγκάλιασαν και μου είπαν ότι θα ήθελαν μια γιαγιά σαν και εμένα. Η Κικίτσα ενδιαφερόταν πάρα πολύ, αλλά έχωνε τη μύτη της παντού». Η Κάρμεν Ρουγγέρη είπε στη συνέχεια: «Πήγαινα πολύ χαρούμενη στο γύρισμα, είχαμε πολύ ωραίο κλίμα.

Αγαπούσα πολύ όλους τους συναδέλφους, ιδιαίτερα τον Σάκη Μπουλά. Κάθε χρόνο που παίζει η σειρά κάνει νούμερα. Ήταν το σίριαλ που ανέβασε λίγο το κασέ. Κάθε χρόνο έπαιρνα και καλύτερα χρήματα». «Είμαι φανατική αντικαπνίστρια και είχα δηλώσει από την αρχή ότι αν κάπνιζαν ως ρόλοι θα το σχολίαζα.

Σε ένα επεισόδιο έπρεπε να καπνίσει και η Κικίτσα, και τους είπα ότι σε καμία περίπτωση δε θα το κάνω αυτό. Έγινε μεγάλη φασαρία γιατί επέμεναν να καπνίσω και τους είπα ότι φεύγω από το σίριαλ. Και τότε μου είπαν εντάξει κυρία Ρουγγέρη, ελάτε πίσω, δεν θα καπνίσετε».

Η αποκάλυψη της Κάρμεν Ρουγγέρη

Η οικονομική εξαθλίωση της Κάρμεν Ρουγγέρη

Στο περιοδικό «On Time» παραχώρησε συνέντευξη η Κάρμεν Ρουγγέρη η οποία μίλησε μέσα σε όλα για τις δυσκολίες που πέρασε στην ζωή της αλλά και πολλά άλλα.

Περάσατε οικονομικές δυσκολίες στα πρώτα χρόνια του γάμου σας;

Ναι, ήμασταν πολύ φτωχοί. Φαντάσου ότι φάγαμε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα, αλλά ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι. Κάποια στιγμή όταν έμεινα έγκυος στη Χριστίνα, επειδή εγώ ήμουν πολύ οικονόμα -οι δυο μας κάναμε ότι μπορούσαμε, εγώ παρέδιδα μαθήματα αγγλικών και γαλλικών, ο Ανδρέας πήγαινε και έψελνε σε γάμους και κηδείες για να βγάλουμε χρήματα- μαζέψαμε ένα ποσό και πήραμε ένα δυαράκι στην Καλλιθέα.

Όμως βάλαμε γραμμάτια και κάποια στιγμή δεν μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα. Τότε, λοιπόν, σκέφτηκα επειδή είχα σπουδάσει και ζωγραφική, αντί για κέντημα σε νυφικά, να τα ζωγραφίζω.

Θυμάμαι πήγα σε ένα μαγαζί νυφικών στην Περικλέους και έφτιαξα το πρώτο νυφικό που ήταν διακοσμημένο με μια ζωγραφισμένη αμυγδαλιά. Και ξέρεις πώς βρήκα το σχέδιο; Πήγα και αγόρασα μια γνωστή μάρκα σοκολάτας που το περιτύλιγμά της έχει μια αμυγδαλιά και ζωγράφισα το πρώτο μου νυφικό, το οποίο έγινε ανάρπαστο. Στη συνέχεια έκανα ασορτί μπομπονιέρες και λαμπάδες κι έγινε μόδα.

Έπαιρνα το μήνα 3.000 δραχμές από το Εθνικό Θέατρο και έφτασα να βγάζω 50.000 δραχμές από τη ζωγραφική. Πολλά λεφτά για εκείνη την εποχή. Ξεχρεώσαμε το σπίτι, το πουλήσαμε και πήραμε πιο μεγάλο.