Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε on air τι της ζητάει ο Μάκης Παντζόπουλος να κάνουν μαζί - «Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα...»

«Τον λατρεύω αλλά δε μπορώ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε on air τι της ζητάει ο Μάκης Παντζόπουλος να κάνουν μαζί - «Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα...»

Την δική της άποψη θέλησε να πει η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή ένα θέμα που προβλήθηκε στην σημερινή εκπομπή 5/10 «Ελένη». Πιο συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι Ελλήνων κάνουν ταξίδι σε όλο τον κόσμο με τα παιδιά τους.

Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως παρόλο που της αρέσουν αρκετά τα ταξίδια, δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό της να ταξιδεύει για 20 μέρες ακόμα και αν είναι με τον άνθρωπο που αγαπάει, δηλαδή τον Μάκη Παντζόπουλο. Δείτε επίσης εδώ το τεράστιο σπίτι του ζευγαριού.

Όπως είπε άλλωστε η Ελένη Μενεγάκη, ο σύζυγός της της ζητάει να κάνουν κάτι τέτοιο από την πρώτη μέρα που είναι μαζί αλλά εκείνη δεν το σκέφτεται καν. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάνει ακόμα και οι δυο μας μεγάλο ταξίδι με αυτοκίνητο.

Εμένα ο δικός μου ο άντρας μου το ζητούσε αυτό και μου το ζητάει όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί, Να πάμε ένα ταξίδι, να πάρουμε το αυτοκίνητο και να ταξιδέψουμε 20 μέρες. Εγώ και μόνο που το σκέφτομαι, 20 μέρες μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αρχίζω και δε νιώθω καλά.

Πέραν των παιδιών, οι δυο μας, δεν… Δεν είναι για όλους τους ανθρώπους αυτό…. Δε μπορώ… Με έναν άνθρωπο μαζί που τον λατρεύω, δε μπορώ…»

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής το παράπονο που της έκανε η Μαρίνα

Με αφορμή την σημερινή ημέρα που είναι παγκόσμια ημέρα τον ζώων, οι συνεργάτες της παρουσιάστριας εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Ελένη» με τους τετράποδους φίλους τους. Μάλιστα, είδαμε πως στο πλατό ο Σάββας Πούμπουρας είχε φέρει τον Τσάρλι ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον δικό του σκύλο, Cooper.

Όπως είναι αναμενόμενο οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη τη ρώτησαν για το δικό της σκύλο, τον Σούμο, ο οποίος αποκάλυψε πως βρίσκεται ακόμα στα Άχλα της Άνδρου και για αυτό η μικρή Μαρίνα της κάνει συχνά παράπονα. Δείτε εδώ φωτογραφία της μικρής Μαρίνας Παντζοπούλου στο διαδίκτυο που έχει προκαλέσει σάλο.

Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το σκυλάκι μας είναι ακόμα στα μαγικά Άχλα. Οι διακοπές του τελειώνουν αυτό το Σαββατοκύριακο που κλείνει και το ξενοδοχείο.

Η Μαρίνα τον ζητάει συνέχεια: “Θέλω τον Σούμο μου”. Άστο το κακόμοιρο εκεί που κάνει ωραίες διακοπές και περνάει ωραία και είναι ελεύθερο. Εδώ θα μπει πάλι σε ένα σπίτι. Πάντα είχα ένα σκυλάκι.

Όταν είσαι μόνος σου – έτσι είχε έρθει στα χέρια μου και ο Περικλάκος τότε – έρχεσαι και δένεις τόσο πολύ με το σκυλάκι σου και βάζεις άλλα πράγματα πιο πίσω. Εγώ περνούσε τόσο καλά με τον Περικλή που δεν ήθελα τίποτα άλλο. Ήμουν πολύ ωραία».

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπο από την εκπομπή «Ελένη»