Κώστας Σλούκας: Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του

Θα «λιώσετε»!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κώστας Σλούκας: Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του

Ο Κώστας Σλούκας πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν από λίγες ημέρες έγινε για πρώτη φορά πατέρας, αφού η σύντροφός του Μαρία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Με αυτό τον τρόπο ολοκλήρωσε την ευτυχία της οικογένειας.

Μάλιστα, να αναφέρουμε πως το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Ιούνιο, λίγο πριν γίνουν γονείς. Οι πρώτες δηλώσεις δεν άργησαν να έρθουν μιας και η ευτυχισμένη μανούλα είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ζωή μας άλλαξε για πάντα. Ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται με λόγια. Έρωτα της ζωής μου σε ευχαριστώ για το μεγαλύτερο δώρο που μου χάρισες. Σε λατρεύω όσο τίποτα. Περισσότερα από ότι ονειρευόμουν…».

Από την άλλη ο Κώστας Σλούκας είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Έτσι, επέλεξε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη του.

Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας: Περισσότερα από όσα ονειρευόμουν…». Πρόκειται για ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τα χέρια του ζευγαριού ενωμένα να κρατούν το χεράκι της μικρής τους κόρης.

Η τρυφερή ανάρτηση του Κώστα Σλούκα

Κώστας Σλούκας: Η οικογενειακή ανάρτηση

Ποιος είναι ο Κώστας Σλούκας

Ο Κωνσταντίνος Σλούκας (Θέρμη, 15 Ιανουαρίου 1990) είναι Έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής. Είναι αριστερόχειρας, έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ως Πλέι μέικερ και Σούτινγκ γκαρντ.

Ο Κώστας Σλούκας γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1990 στη Θέρμη. Ξεκίνησε την καριέρα του αγωνιζόμενος στον Μέγα Αλέξανδρο και μετά με τη νεανική ομάδα του Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη. Το 2008 πήγε στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Α1 με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Το 2010 δόθηκε δανεικός στον Άρη.

Τη σεζόν 2011-2012, κέρδισε με την ομάδα του Ολυμπιακού την Ευρωλίγκα, σε έναν αξέχαστο τελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το Πρωτάθλημα Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό με σκορ σειράς τελικών 3-2. Την επόμενη σεζόν, θα γίνει back to back πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό . Επίσης, βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει το Διηπειρωτικό Κύπελλο πετυχαίνοντας δύο νίκες (81–70, 86–69) επί της Πρωταθλήτριας Αμερικής Πινιέιρος Σκάι στο διπλό τελικό του Σάο Πάολο στις 4 με 6 Οκτωβρίου 2013. Έπαιξε στον Ολυμπιακό μέχρι τον Ιούνιο του 2015.